29 / 04 / 2024

Sun Of Silivri'de son konut! Hemen teslim!

Sun Of Silivri'de son konut! Hemen teslim!

Firma: Bayburtlu İnşaat

Proje: Sun Of Silivri

Sun Of Silivri projesinde yer alan son konutun satışı devam ediyor. Sun Of Silivri projesinde toplam 388 konut bulunuyor. 



Sun Of Silivri projesi,  Bayburtlu İnşaat  imzası ile inşa ediliyor. Son konutun satışının devam ettiği proje 21 bin 240 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

İstanbul Silivri'de hayata geçirilen Sun Of Silivri projesinde 388 konutun yanı sıra 17 adet ticari ünite de bulunuyor.

Şehrin merkezinde doğa ile iç içe bir yaşam sunan Sun Of Silivri projesinde yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Peki Sun Of Silivri projesindeki son konutun fiyatı ne kadar? Sun Of Silivri projesinin teslimleri ne zaman yapılacak? Sun Of Silivri projesinde hangi sosyal alanlar yer alıyor? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Sun Of Silivri projesi detayları...

Sun Of Silivri de son konut! Hemen teslim!

15 bin metrekarelik yeşil ve sosyal alanıyla dikkat çeken Sun Of Silivri projesinde; 2 adet açık yüzme havuzu, basketbol sahası, bay bayan ayrı hamam sauna, oturma ve yürüyüş alanları, fitness salonu, çocuk oyun alanları, kameriyeler, kapalı otopark, 7/24 kameralı güvenlik sistemi bulunuyor.


SUN OF SİLİVRİ FİYAT

Bayburtlu İnşaat Sun Of Silivri projesinde yer alan son konutun satış fiyat 3 milyon 400 bin TL olarak açıklandı. Peşin ödemelerde indirim imkanı sunulan Sun Of Silivri projesinin teslimleri hemen yapılıyor. 

Web: https://www.bayburtluinsaat.com.tr/
Telefon: 0541 536 60 17 
 

Channel Park 2'de hemen teslim 3+1, 4+1 daireler! 

Sunrise Rezidans yıl sonuna kadar teslim fırsatıyla satışta! 

Banu Evleri Bahçekent 1 yüzde 30 peşin 60 ay vade fırsatıyla!


projeye sor



Geri Dön