Ekonomi

SunExpress de o uygulamaya katıldı! Deprem bölgesine fiyat sabitledi! 

Deprem bölgelerinde yapılan çalışmalara destek olmak için SunExpress de adım attı. Bilet ücretlerini düşüren şirket, özel uçuş kararını ilan etti. Deprem bölgelerine çok sayıda ve türde ulusal ve uluslararası yardım gönderildi

Dünyanın en büyük afetleri arasında gösterilen ve ülkenin Doğu, Güney Doğu ve Akdeniz bölgelerine yayılan deprem silsilesinin oluşturduğu tahribat ve yıkıcı etki yüksek çapta oldu. Deprem bölgelerine çok sayıda ve türde ulusal ve uluslararası yardım gönderildi.

Yardımlardan biri de ulaşım alanında oldu. Türk Hava Yolları (THY) ve Pegasus’un akabinden SunExpress de havayolu ulaşımlarında depremzedelere el uzattı.

Sabit ücret uygulamasına geçtiğini ilan eden SunExpress, deprem bölgesine yaptığı uçuşlar için bilet ücretlerini 100 TL’ye çekip sabitledi.

Alman havayolu firması Lufthansa ile THY’nin ortak kuruluşu olan SunExpress’ten yapılan açıklamada, Gaziantep, Adana, Diyarbakır, Malatya, Kayseri ve Mardin illerinde kalkış ve varışlı tüm yurt içi uçuşlarının 13 Şubat Pazartesi gününe kadar 100 TL olacağı bildirildi.

Ayrıca şirketin, bahsi geçen bölgelere yaptığı uçuşlarda 15 kilogramlık ücretsiz ilave bagaj hakkı da vereceği söylendi.

 

Özel Uçuşlar ve Ücretsiz Kargo Hizmetleri Sürüyor

Firma aracılığı ile yapılan açıklamada, deprem bölgesindeki arama kurtarma çalışmalarının ve afetzedelere yapılacak müdahalelerin sekteye uğramaması için ekiplerin bölgelere taşındığı, özel uçuşların sürdüğü söylendi.

Özel uçuşların yanı sıra yardım malzemelerinin deprem sahalarına yetiştirilmesi için kargo hizmetinden de meblağ alınmayacağı açıklandı.

Ayrıca bazı iller için ücretsiz bilet değişikliği ve iptal hakkı verildiğine ait şöyle açıklama yapıldı:

“SunExpress, 21 Şubat’a kadar olan Adana, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Gaziantep, Hatay, Malatya, Mardin, Kars, Kayseri, Samsun, Trabzon ve Van kalkışlı/varışlı tüm yurt içi ve yurt dışı uçuşlarda ücretsiz bilet değişikliği ve iptal hakkı sunuyor.

SunExpress, hem iç hem de dış hat uçuşları gerçekleştiren bir Türk havayolu şirketidir. 1989 yılında adımı atıldı ve Türk Hava Yolları ve Lufthansa'nın ortak girişimi olarak kuruldu ve ana merkezi Antalya Uluslararası Havalimanı'nda bulunuyor. Havayolu, Avrupa ve Akdeniz bölgesindeki popüler tatil destinasyonlarına genel manadauygun fiyatlı uçuşlar sunmasıyla tanınır.

Bebek maması, atkı, bere, elpen ne varsa satılacak! E-ticaret üzerinden deprem yardımlaşma seferberliği yapılıyor

Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği'nden emsal hareket! Depremzedeler için battaniye yardım kampanyası başlattı!

Bakan duyurdu! o ödemeler hesaba yattı! IBAN numaranızı hemen kontrol edin