Genel

Sunset Villaları icradan satılıyor

Birtur İnşaat tarafından Bodrum'da yapılan Sunset Villaları'nın ikinci etabı icradan satışa çıkarıldı.

Satışa çıkarılan villaların tahmini bedeli 200 bin TL ile 275 bin TL arasında. Toplamda 9 milyon TL. 5 bin 203 metrekare alanlı ikinci etap Yalıkavak Geriş köyü'nde. Bodrum merkeze 27 kilometre. Yalıkavak-Gümüşlük sahil yolu üzerinde. 8 blok ve 48 bağımsız bölümden oluşuyor. Villalaların tamamı deniz manzaralı. Arazi eğilimli olduğu için tüm evlerden deniz görülelibiliyor. Yüzme havuzu da var. Villalar 90 metrekare alanlı. 38 normal daire ve 5 dubleks daire. Dubleksler 180 metrekare. Salon, açık mutfak ve 4 yatak odasından oluşuyor. Normal evler ise 90 metrekare.

İhale 2 Şubat'ta Bodrum 1. İcra Müdürlüğü'nde gerçekleştirilecek. Alıcı çıkmaması durumunda 12 Şubat'ta tekrarlanacak.

Toplamda 19 bin metrekare arsa üzerideki Sunset Villaları 20'si dubleks olmak üzere 104 konuttan meydana geliyor.

Alanları 90 metrekare olan konutlarda; 2 yatak odası, 1 salon, 1 WC, mutfak ve banyo yer alıyor. Bu konutların fiyatları 262 bin TL'den başlayarak konumuna ve yerine göre 341 bin TL'ye kadar yükseliyor.

Alanları 180 metrekare olan dublekslerde ise 4 yatak odası, 1 salon, 2 banyo, mutfak ve 1 WC yer alıyor. Geniş bahçeye sahip olan dubleksler 656 bin TL'ye satılıyor.

Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılıyor. Bunun yanı sıra yüzde 50 peşin verilip, kalan 36 ayda sıfır faizle de ödenebiliyor.

Denize sıfır, kıyı şeridi kullanımı tümüyle siteye ait, doğa zenginliği içinde gün batımı manzaralı Sunset Villaları'nda; havuz, iskele ve otopark alanı bulunuyor.

Bodrum - Milas Havalimanına 50 kilometre mesafede olan proje, Bodrum merkeze 20, Yalikavak merkeze 2 ve Yalıkavak Marina'ya 1 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Hüseyin Belibağlı/Milliyet