Yeni Projeler

Sunsetpark Caddebostan Kentpark-Akfen ortaklığı ile yükseliyor!

Uzun yıllar inşaat sektöründe yöneticilik faaliyetlerinde bulunan Sertaç Kıyıcı, kurduğu Kentpark şirketi ile kentsel yenileme işine girdi. Kentpark&Akfen ortaklığının ilk projesi Sunsetpark Caddebostan’da inşaat tüm hızıyla sürüyor.

Uzun yıllar inşaat sektöründe yöneticilik yapan ve 2010 yılına kadar Soyak Yapı Genel Müdürlüğü görevini de yürüten Sertaç Kıyıcı, kurduğu Kentpark şirketi ile kentsel yenileme işine girdi. İlk yıllarında Levent’te villalar inşa eden Kentpark, İlyas Akbaş’ın sahibi olduğu Akfen şirketi ile ortak olarak, İstanbul’un alışveriş ve eğlence merkezi Bağdat Caddesi’nde kentsel yenileme projesine girişti. Ortaklığın ilk projesi olan Sunsetpark Caddebostan’da inşaat tüm hızıyla sürüyor.


Kentpark Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kıyıcı, Boğaziçi Üniversitesi’nden arkadaşı olduğu İlyas Akbaş ile ortaklıklarının bundan sonraki projelerde de süreceğini, kentsel yenileme projelerinin yanı sıra arsa alarak proje geliştirmek ve kat karşılığı gibi işlere de açık olduklarını söyledi.


www.sunsetparkcaddebostan.com