27 / 04 / 2024

Sur Yapı 3 ay içinde 2 bin 500 konutu teslim edecek!

Sur Yapı 3 ay içinde 2 bin 500 konutu teslim edecek!

4 yılda 7 bin 500 konutu sahipleriyle buluşturan Sur Yapı, konut teslimlerine hız kesmeden devam ediyor. Sur Yapı üç ay içinde 2 bin 500 konutu teslim etmeye hazırlanıyor. 



4 yılda 7 bin 500 konutu sahipleriyle buluşturan Sur Yapı, konut teslimlerine hız kesmeden devam ediyor. 2023 yılında Muhit Sancaktepe, Excellence Koşuyolu ve Topkapı Evleri projelerinin teslimlerine başlayan Sur Yapı, Antalya projesinde de ara vermeden teslimlere devam ediyor. 

''TOPLAMDA 10 BİN KONUT TESLİM EDİLMİŞ OLACAK''

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, 4 yılda 7 bin 500 konutun üzerinde konut teslim ederek rekor bir teslim performansı gerçekleştirdiklerini söyleyerek '' İnşallah 3 ay içerisinde teslim edilecek olan 2 bin 500 konut ile birlikte 10 bin konutu teslim etmiş olacağız” dedi. 

KONUT TESLİMLERİ HIZLA DEVAM EDİYOR

İstanbul ve Antalya’da binlerce konutun inşaatına aynı anda devam ettiklerini belirten Elmas;  “4 yılda 7 bin 500’ün üzerinde konut teslim ederek rekor bir teslim performansı gerçekleştirdik.

2023 yılının son çeyreğinde teslimlerine başladığımız Muhit Sancaktepe, Excellence Koşuyolu ve Topkapı projelerimizi ev sahipleriyle buluşturuyoruz. 2024 yılının ilk çeyreği itibariyle 6 bin konutun daha teslimine yaklaştık.

Bu konutlarımız yüzde 95 oranında tamamlandı. Teslim performansımızı 2024 yılında da artırarak devam etmeyi hedefliyoruz” dedi. 

Sur Yapı 3 ay içinde 2 bin 500 konutu teslim edecek!

SUR YAPI ANTALYA'DA 20 BİNDEN FAZLA KİŞİ YAŞIYOR

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Sur Yapı Antalya’da bugüne kadar 5 binin üzerinde bağımsız bölüm teslim edildi.

 Elmas, “Sur Yapı Antalya projesine başladığımız ilk günden itibaren söylemimiz ‘Bir şehir inşa ediyoruz’ oldu. Haziran 2020’den bu yana konut teslimlerine aralıksız devam ettiğimiz Sur Yapı Antalya, evleri, sokakları, parkları, bahçeleri, dükkanları, mağazaları ve Alışveriş Caddesi’yle yaşayan bir kent haline geldi. Bugün 20 binden fazla kişi projemizde yaşıyor” dedi.

Konutların bir bir sahiplerine ulaşırken 1105 konutluk Turkuaz sitesinin ilk etabında hayat başladı. ‘Suyla gelen medeniyet’ temasının hâkim olduğu Turkuaz Sitesi’nde tüm bloklar su kenarında yer alıyor. Geniş meydanları, göleti ve geniş sosyal imkanlarıyla da öne çıkan Turkuaz sitesi, zengin peyzajı, modern çevre düzenlemesiyle de eşsiz bir yaşam alanı sunuyor.

MUHİT SANCAKTEPE'DE YAŞAM BAŞLIYOR 

Sancaktepe’deki dördüncü proje olan Sur Yapı Muhit Sancaktepe’nin 1. kısmını tamamlandı. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tiplerinde toplam 217 dairenin ve 12 bağımsız ticari alanın yer aldığı Sur Yapı Muhit Sancatpe, 4 bin 800 metrekarelik yeşil alanı ve geniş sosyal donatılarıyla öne çıkıyor.

Projede açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, dinlenme ve güneşlenme alanları, sauna ve masaj alanları, fitness salonu ve stüdyo, kafe, çocuk oyun alanı, süs havuzları ve zen bahçesi ile açık hava spor alanları yer alıyor.

Sur Yapı 3 ay içinde 2 bin 500 konutu teslim edecek!

İSTANBUL'UN EN DEĞERLİ ARAZİLERİNDEN BİRİNDE YÜKSELİYOR: EXCELLENCE KOŞUYOLU!

İstanbul’un en değerli arazilerinden birinin üzerinde inşa edilen Excellence Koşuyolu’nun şehrin merkezinde, sosyal hayatın tam içinde yer alıyor.

Tarihi Yarımada, Adalar, Kız Kulesi ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü manzarasına hakim bir konumda bulunan Excellence Koşuyolu'nda teslimler 2023 yılının son çeyreği itibariyle devam ediyor. 184 konut ve 27 ticari üniteden oluşan Excellence Koşuyolu’nda 1+1’den 4+1’e kadar düz ve dubleks daire, ticari üniteler ve home ofis seçenekleri yer alıyor.

TOPKAPI EVLERİ'NDE YAŞAM BAŞLADI 

Sur Yapı’nın hayata geçirdiği bir diğer kentsel dönüşüm projesi olan Sur Yapı Topkapı Evleri’nde de yaşamın başladığını ifade eden Elmas,  “Az katlı mimarisi, geniş yeşil alanlarıyla İstanbul’un en eski merkezlerinden Topkapı’da modern bir yaşam sunan Sur Yapı Topkapı Evleri, bölgenin tarihi dokusundan ilham alınarak geleneksel iç avlu konseptinin modern bir yorumu şeklinde tasarlandı. 3 ile 11 kat arasında değişen 8 blokta, büyüklükleri 49 ile 456 metrekare aralığında 56 farklı daire tip daire yer alıyor. Sitede ayrıca 29 ticari alan bulunuyor.” dedi. 

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da devre mülkler 180 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Sur Yapı Vitrin Antalya'da  2 milyon TL peşinat, yüzde 10 indirim fırsatı!

Sur Yapı Antalya Suites'te 1+1'lere özel yüzde 10 indirim fırsatı!

Sur Yapı Cevher'de yüzde 35 peşinat 48 ay vade fırsatı!

Geri Dön