Proje Güncel

Sur Yapı Antalya daire fiyatları Eylül 2022!

Sur Yapı Antalya daire fiyatları merak ediliyor. Peki Sur Yapı Antalya daire fiyatları ne kadar? İşte Sur Yapı Antalya daire fiyatları... Devasa bir “Akıllı Şehir” olma özelliği taşıyan Sur Yapı Antalya projesi, 1 milyon 300 bin metrekarelik alanda inşa ediliyor

Sur Yapı Antalya projesinde, modern bir şehrin tüm imkanları ve doğanın tüm güzellikleri sunuluyor. Devasa bir “Akıllı Şehir” olma özelliği taşıyan Sur Yapı Antalya projesi, 1 milyon 300 bin metrekarelik alanda inşa ediliyor. Antalya Kepez'de konumlanan projede, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor.

Sur Yapı Antalya daire fiyatları merak ediliyor. Peki Sur Yapı Antalya daire fiyatları ne kadar? İşte Sur Yapı Antalya daire fiyatları...

Antalya’nın tüm güzelliklerini eşsiz ve büyük bir fikirle bu projede sunan Sur Yapı, Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyor. Projede, 19 bin konut, dükkân, home ofis ve diğer üniteler inşa edilerek; toplamda 70 bin kişilik bir yaşam alanı oluşturuluyor. 

Sur Yapı Antalya projesinde Park Etabı, Turkuaz Etabı ve Sur Cadde Etabı olmak üzere 3 etap bulunuyor. Sur Cadde; içinde yer alan ünlü giyim mağazaları, şık restoranları, kafeleri ve bankaları ile konut sahiplerinin yaşamlarını keyiflendirecek. 

 

Projede, tramvay, müze ve kütüphane, eğitim kurumları, sağlık kurumları, yüzme havuzları, şehir meydanları, spor tesisleri, kafeler bulunuyor. 

Sur Yapı Antalya projesi kapsamında Ağustos ayında yapılan bir açıklama ile 2 bin 500 dairenin sahibiyle buluştuğu belirtilmişti. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, proje ile ilgili açıklamasında; 1,3 kilometre uzunluğundaki Sur Cadde mağazaları, modern mimarisi, kafe ve restoranlarıyla Antalya'nın yeni cazibe merkezi olacağına dikkat çekmişti. Turkuaz Sitesi ile ilgili açıklamasında ise Elmas, "Turkuaz Sitesi bu yeni şehrin en özel etaplarından biri. Lüks ve ayrıcalıklı konutlardan oluşuyor. Bu ay sonunda teslim etmeye başlayacağımız Turkuaz Sitesi 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor" diye konuşmuştu. 

Sur Yapı Antalya daire fiyatları

Sur Yapı Antalya projesinde yer alan konutların son dakika fiyat bilgisi henüz açıklanmadı. Sur Yapı Antalya projesinde yer alan konutların Eylül 2022 fiyatları açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak. 

Web: https://suryapiantalya.com.tr/tr

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesinde 24 ay vade farksız ödeme! 

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’da ikinci etap satışlarını kaçırmayın! Bu fırsat kaçmaz!

Sur Yapı Ümraniye 15 soruda tüm detaylarıyla!