Yeni Projeler

Sur Yapı Antalya Suites yüzde 25 indirimle satışta! Yeni proje!

Sur Yapı Antalya Suites, Yeni Evim Kampanyası çerçevesinde yüzde 25 indirimle satışa sunuldu. Sur Yapı Antalya Suites konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili tüm ayrıntılar. Sur yapı imzası taşıyan projede 1+0 ve 1+1 konut tipleri yer alıyor

Sur Yapı Antalya Suites projesi, Antalya Kepez'de Sur Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Sur yapı imzası taşıyan projede 1+0 ve 1+1 konut tipleri yer alıyor. Projede yer alan konutların 24 ay içinde teslim edilmesi bekleniyor.

Sur Yapı Antalya Suites projesiNDE 1+0 konutlar 37 metrekare, 1+1 konutlar ise 48 metre kare olarak tasarlandı. Peki  Sur Yapı Antalya Suites projesindeki konutların fiyatları ne kadar? Sur Yapı Antalya Suites projesi nerede? İşte Sur Yapı Antalya Suites ile ilgili tüm ayrıntılar...

SUR YAPI ANTALYA SUİTES FİYAT LİSTESİ 

Sur Yapı tarafından Sur Yapı Antalya Suites için çok özel bir kampanya açıklandı. Deniz manzaralı olan bu proje ile beraber suit daireler 1 Milyon 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı. Yeni Evim kampanyası kapsamında olan bu projeden konut sahibi olmak isteyenlere çok özel imkanlar sağlanıyor.

Sur Yapı Antalya Suites projesinde 1+0 ve 1+1 konut tipleri yer alıyor. Bu konutların fiyatları ise şu şekilde;

1+0 37 M2: 2 milyon 133 bin TL
1+1 48 M2: 2 milyon 758 bin TL


Projede Yeni Evim Kampanyası kapsamında yüzde 25 indirim yapılıyor. Bu indirimle konut fiyatları şu şekilde: 

1+0 37 M2: 1 milyon 600 bin TL 
1+1 48 M2: 2 milyon 68 bin TL

ANTALYA SUİTES ÖZELLİKLERİ!

Blokların üstünde yer alan yüzme havuzu ve deniz manzarası ile Antalya Suites’te keyifli bir yaşam sizleri bekliyor.

Sur Yapı Antalya projesinin içerisinde yer alan Antalya Suites Antalya’nın muhteşem havasını ve yeşil doğası ile sizleri bir araya getiriyor.

Web: http://www.suryapi.com.tr/

Tel: 444 5 787