Yeni Projeler

Sur Yapı Axis Suites'te teslimler Temmuz'da! 1+1 daireler ilk yıl 29 bin TL taksitle satışa çıktı!

Sur Yapı Axis Suites'te 1+0 ve 1+0 suit satışları devam ediyor. Projede yüzde 25 indirim, 0.79 faiz, yüzde 10 peşinat imkanı sunuluyor. Peki Sur Yapı Axis Suites'te konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar... Projede 104 adet suit yer alıyor

Sur Yapı Axis Suites projesi İstanbul'un kalbinde Eyüp'te yükseliyor. Projede 104 adet suit yer alıyor. 1+0'dan 4+1'e kadar konutların yer aldığı projede, şu an 1+0 ve 1+1 dairelerin satışı yapılıyor. 

Sur Yapı imzasıyla yükselen Axis Suites projesinde konut teslimlerinin Temmuz'da yapılması planlanıyor. 

Sur Yapı Axis Suites İstanbul, konut sahiplerine megakentin kalbinde modern bir yaşam vadediyor. 

Peki Peki Sur Yapı Axis Suites'teki konutların büyüklükleri kaç metrekare? Sur Yapı Axis Suites'te konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilen o detaylar...

Sur Yapı Axis Suites projesinde yer alan 1+0 suitler 66 metrekare, 1+1 suitler ise 92 metrekare büyüklüğe sahip. 

Projede, spor salonu, süpermarketi, kuaför, kafe ve restoranlar, otopark, alışveriş merkezi gibi çeşitli sosyal alanları yer alıyor. Aynı zamanda projede sekreterlik ve resepsiyon hizmeti ile kuru temizleme hizmeti de sunuluyor. 

Sur Yapı Axis Suites, Haliç manzarasına sahip şekilde Eyüp'te konumlanıyor. Bayrampaşa Metro İstasyonunun yanı başında yükselen proje, Marmaraya'da yakınlığıyla dikkat çekiyor. 

Proje, Galata'ya ve İstanbul Üni, Tıp Fakültesine 7 kilometre, Nişantaşı'na 11 kilometre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 15 kilometre, FSM Köprüsü'ne 25 kilometre mesafede hayata geçiriliyor. 

SUR YAPI AXİS SUITES MAYIS 2023 FİYAT LİSTESİ 

Sur Yapı Axis Suites projesinde şu anda yüzde 25 indirim, 0.79 faiz, yüzde 10 peşinat imkanı ile ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. İşte projedeki konutların yüzde 25 indirimli fiyatları: 

1+0: 5 milyon 65 bin liradan, 

1+1: 7 milyon 311 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Bu fiyatlar doğrultusunda, 1+1 için 2 milyon 311 bin lira peşinat ödenmesi gerekiyor. Kampanya kapsamında, ilk sene 29 bin TL'den başlayan aylık taksit ödemeleri yapılıyor. İkinci yıl taksit ödemeleri değişiklik gösteriyor. 3'üncü yılda ise aylık taksit ödeme tutarı 59 bin liraya sabitleniyor. 

Web: https://axissuites.com.tr/tr

Tel: 444 5 787 

Vema Tuzla'da 15 yıl vade, 0.69 faiz ve 3 yıl düşük taksitle ev sahibi olabilirsiniz! 

Kuzey Villaları Şile'de yükseliyor! Yeni proje

Luna Dragos ön satışta! Yeni proje!