Yeni Projeler

Sur Yapı Cevher 27 bin TL'den başlayan taksit ve yüzde 25 indirim fırsatıyla satışta! 

Sur Yapı Cevher projesi 27 bin liradan başlayan ilk yıl taksitleri, yüzde 25 indirim fırsatıyla satışta. Yeni Evim Kampanyası kapsamında projede, 0.69 faiz ve 15 yıl vade fırsatı da sunuluyor. İşte ayrıntılar... Projede ilk yıla özel 3+1 evler için 27 bin TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılıyor

Sur Yapı Cevher projesinde satışlar başladı. Projede ilk yıla özel 3+1 evler için 27 bin TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılıyor. 

Yeni Evim Kampanyası'na dahil edilen Sur Yapı Cevher'de yüzde 25 indirim, yüzde 10 peşinat, 15 yıl vade ve 0.69 faiz oranıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. 

İstanbul’un her geçen gün değerine değer katan ilçesi Ümraniye’de, İstanbul Finans Merkezi’ne yakın konumda yükselen Sur Yapı Cevher, ayrıcalıklı fiyat ve ödeme planı avantajı ile dikkatleri çekiyor. 

İşte Sur Yapı Cevher İstanbul projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Sur Yapı Cevher projesinde 1 doa 1 salondan, 4 oda 1 salona kadar değişen konut tipleri bulunuyor. Projede, her ihtiyaca yanıt veren bir yaşam sunuluyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri 64 metrekare ile 239 metrekare arasında değişiyor. 

Havuz, fitness, sauna, stüdyo odaları ve kapalı otopark gibi sosyal alanların yer aldığı Sur Yapı Cevher İstanbul projesi, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yollarına ve boğaz hattına yakın konumuyla ön plana çıkıyor. 

Sur Yapı Cevher İstanbul projesinde konut teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Üsküdar-Çekmeköy metro hattının Ümraniye istasyonuna ve toplu taşıma hatlarına da çok yakın konumda buolunan proje, Ümraniye'nin göz kamaştıran eseri olarak nitelendiriliyor. 

Konforlu ve ayrıcalıklı bir hayatın kapılarını aralayan Sur Yapı Cevher, yatırımcılarına da kazanç vadediyor.

Modern mimarisi ve az katlı bloklarıyla şehrin merkezinde konumlanan Sur Yapı Cevher projesi, AVM’lere, iş ve finans merkezlerine yakın konumuyla ön plana çıkıyor.

SUR YAPI CEVHER OCAK 2023 FİYAT LİSTESİ

Sur Yapı Cevher projesinde yer alan konutlar;

1+1: 4 milyon 354 bin TL'den,
2+1: 6 milyon 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Yeni Evim Kampanyası kapsamında yüzde 20 indirim imkanı bulunan projede, katlara göre daire seçimi de yapılabiliyor. 

Web: https://www.suryapi.com.tr/

Tel: 444 5 787

Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent satışta! 15 yıla varan vade fırsatıyla! 

Vil - Encore Urla Kuşçular satışta! Yeni proje! 

Avrupa Konutları Ata projesiyle Küçükçekmece'ye 413 yeni konut geliyor!

Referans Pendik geliyor! Kiler GYO ve Biskon Yapı'dan İller Bankası arazisine 513 konutluk yeni proje!