Proje Güncel

Sur Yapı Cevher Ümraniye'de 1.29 faiz ve 72 ay taksit seçeneği! 

Sur Yapı Cevher Ümraniye projesinden ev sahibi olmak isteyenlere 4 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Peki projede hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar...

Sur Yapı Cevher Ümraniye projesi İstanbul Finans Merkezi’ne yakın konumda, İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçiriliyor. Sur Yapı imzası taşıyan projesi, yatırımcılarına da kazanç sağlarken, konut sahiplerine de konforlu ve ayrıcalıklı bir yaşam vadediyor. 

Sur Yapı Cevher Ümraniye'de 1 oda 1 salondan, 4 oda 1 salona kadar farklı daire tiplerine yer veriliyor. Projede yer alan 1 oda 1 salon konutların büyüklükleri 64 metrekare olarak tasarlanırken, 2 oda 1 salon konutların alanları ise 97 metrekare ile 105 metrekare arasında değişiyor.

Projede konut teslimlerinin 24 ay içinde yapılması planlanıyor. 

Sur Yapı Cevher Ümraniye projesinde havuz, fitness, sauna ve kapalı otopark gibi birçok sosyal donatı alanı yer alıyor. Projede, dinlenme, spor ve piknik alanları, kış bahçesi ve çocuk parklarıyla kusursuz bir yaşam alanının kapıları aralanıyor. 

Proje, peyzaj alanları ve modern mimarisiyle dikkatleri çekiyor. Ümraniye'nin göz kamaştıran eseri şeklinde nitelendirilen projenin çevresinde, AVM'ler, iş ve finans merkezleri de bulunuyor. 

Projeden ev sahibi olanlar içi havuz, fitness, sauna, stüdyo odaları ve kapalı otopark gibi pek çok farklı sosyal imkan sunuluyor. 

Proje, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yollarına ve boğaz hattına da yakın konumda inşa ediliyor. 

SUR YAPI CEVHER HAZİRAN 2024 FİYAT LİSTESİ 

Sur Yapı Cevher Ümraniye projesinden ev sahibi olmak isteyenlere 4 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Projede 2 yıl ödemesiz, 72 ay taksit ve 1.29 faiz oranı gibi imkanlar sağlanıyor.

Projede yer alan 1+1 evlerin fiyatları 9 milyon 600 bin Türk Lirası'ndan başlıyor. 

Web: https://www.suryapi.com.tr/

Tel: 444 5 787 

Element Ege​'de 0 faiz fırsatı! Teslimler Mayıs 2026'da!

Kent Yapı'dan Mersin'e 550 konutluk yeni proje geliyor! 

Üçgen Yaşam Konutları Törekent’te teslimler Eylül 2024’te başlıyor