28 / 04 / 2024

Sur Yapı Cevher'de hiç peşinatsız 36 ay taksit fırsatı!

Sur Yapı Cevher'de hiç peşinatsız 36 ay taksit fırsatı!

Sur Yapı imzası ile inşa edilen Ümraniye Cevher projesinde hiç peşinatsız 36 ay taksit imkanı sağlanıyor. İşte farklı ödeme planlarının sunulduğu Sur Yapı Cevher projesi ile ilgili detaylar...



Sur Yapı tarafından inşa edilen Cevher projesi, başlatılan yeni kampanyasıyla dikkat çekiyor. İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa edilen Sur Yapı Cevher projesinde satış süreci devam ediyor. 

İstanbul Finans Merkezi’ne yakın konumda inşa edilen Sur Yapı Cevher projesinde 1 oda 1 salondan, 4 oda 1 salona kadar farklı konut alternatifleri bulunuyor. 

Teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanan Sur Yapı Cevher projesindeki konutların alanları 64 metrekare ile 239 metrekare arasında değişiyor. 

Sur Yapı Cevher projesinde yer alan 1 oda 1 salon konutların alanları 64 metrekare, 2 oda 1 salon konutların alanları ise 97 metrekare ile 105 metrekare arasında.

Üsküdar-Çekmeköy metro hattının Ümraniye istasyonuna ve toplu taşıma hatlarına yakın konumda yükselen Ümraniye Cevher projesinde farklı sosyal alanlara da yer veriliyor.

Sur Yapı Cevher de hiç peşinatsız 36 ay taksit fırsatı!

Sur Yapı Cevher projesinin sosyal alanları arasında; sauna, havuz, fitness salonu, stüdyo odaları ve kapalı otopark mevcut.

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tiplerinin yer aldığı Sur Yapı Cevher'de, 60 ay için %1,55 faiz imkanı sunulurken, 120 ay için yüzde 1,99 faiz imkanı sunuluyor. Söz konusu projede peşinatsız 36 ay taksit imkanı da sağlanıyor.

Web: http://www.suryapi.com.tr/

Tel: 444 5 787
 

Türkiye’den Avrupa'ya tarım işçisi gidecek! 100 bin TL üzeri maaş verilecek!

2 bin metrekarelik 5 katlı bir apartmanda hangi iş kaleminin maliyeti ne kadar? İnşaat maliyetlerinde flaş rakamlar!

Borsa uzmanı yatırımcıları uyardı! İşte borsada uygulanması gereken 13 kritik madde!


Geri Dön