Yeni Projeler

Sur Yapı Cevher'de yüzde 1.49 faiz, 120 ay vade imkanı! 2+1'ler 27 bin TL'den başlayan taksitlerle satışta!

Sur Yapı Cevher projesinde yüzde 1.49 faiz, 120 ay vade ve yüzde 20 peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede yer alan 2+1'ler 27 bin TL'den başlayan aylık taksitlerle satışta. İşte merak edilen detaylar...  Sur Yapı Cevher'de 1 oda 1 salondan, 4 oda 1 salona kadar değişiklik gösteren daireler yer alıyor

Sur Yapı Cevher projesi, İstanbul’un her geçen gün değerine değer katan ilçesi Ümraniye’de, İstanbul Finans Merkezi’ne yakın lokasyonda hayata geçiriliyor. 

Sur Yapı Cevher'de 1 oda 1 salondan, 4 oda 1 salona kadar değişiklik gösteren daireler yer alıyor. Her ihtiyaca yanıt veren bir yaşamın vadedildiği projede konut teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Proede yer alan dairelerin büyüklükleri 64 metrekare ile 239 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 1+1'ler 64, 2+1'ler ise 97 ve 105 metrekare olarak tasarlandı.

Sur Yapı Cevher, yatırımcılarına da kazanç vadederken, konut sahiplerine de konforlu ve ayrıcalıklı bir yaşamın kapısını aralıyor. 

Peki Sur Yapı Cevher projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? Sur Yapı Cevher projesinde ödeme seçenekleri nasıl? İşte merak edilen o ayrıntılar...

Sur Yapı Cevher projesi, modern mimarisi ve az katlı bloklarıyla şehrin merkezinde yükseliyor. Sur Yapı imzasıyla hayata geçirilen proje, Ümraniye'nin göz kamaştıran eseri şeklinde ifade ediliyor.

Sur Yapı Cevher, Üsküdar-Çekmeköy metro hattının Ümraniye istasyonuna ve toplu taşıma hatlarına yakın mesafede yükseliyor. Aynı zamanda projenin çevresinde, AVM'ler, iş ve finans merkezleri de yer alıyor. 

Sur Yapı Cevher projesinde ev sahipleri için havuz, fitness, sauna, stüdyo odaları ve kapalı otopark gibi pek çok farklı sosyal alana yer veriliyor. Proje, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yollarına ve boğaz hattına da yakın bir lokasyonda hayata geçiriliyor. 

SUR YAPI CEVHER MAYIS 2023 FİYAT LİSTESİ

Sur Yapı Cevher projesinde ilk evim kampanyasına özel yüzde 10 peşinat, 180 ay vade imkanı sunuluyor. Bunun yanı sıra şirket bünyesinde de yüzde 1.49 faiz, 120 ay vade ve yüzde 20 peşinatla kredi fırsatı sağlanıyor. 

Sur Yapı Cevher projesinde şu an yüzde 25 indirim imkanı sunuluyor. İşte o indirimli fiyatlar: 

1+1: 4 milyon 692 bin TL'den,
97 metrekare 2+1: 6 milyon 965 bin TL'den, 
105 metrekare 2+1: 7 milyon 708 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Web: http://www.suryapi.com.tr/

Tel: 444 5 787

Sapanca Lake Villas geliyor! Sapanca Gölü'nün kıyısına 19 villa!

1207 Antalya Prestige lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

Luna Dragos ön satışta! Yeni proje!