27 / 04 / 2024

Sur Yapı Exen İstanbul teslim tarihi!

Sur Yapı Exen İstanbul teslim tarihi!

Firma: Sur Yapı

Proje: Exen İstanbul

Sur Yapı Exen İstanbul teslim tarihi için haberimizi inceleyebilirsiniz. Anadolu Yakası Çamlıca'da Sur Yapı imzası ile yükselen projede stüdyodan, 4 oda 1 salon tip konuta kadar hemen her ihtiyaca göre seçenek sunuluyor...



Sur Yapı  Exen İstanbul  teslim tarihi bilgilerin geçmeden önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.


Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire alternatifleri bulunan Exen İstanbul, yatay ve dikey bloklar halinde  Sur Yapı  tarafından Çamlıca'da konumlandırılıyor.


Konut büyüklükleri stüdyo dairelerde 36 metrekareden başlayan Exen İstanbul Çamlıca, 44 katlı rezidans bloğuna sahip. Projedeki yatay konut blokları ise 8 ve 13 katlı olarak yükseliyor.


Sur Yapı Exen İstanbul teslim tarihi 


Sur Yapı Exen İstanbul teslim tarihi ikinci etap için Eylül 2013 tarihinde başladı. İlk etap konutları da hemen teslim edilen projede, üçüncü etap teslimleri ise 2014 yılının Nisan ayında yapılacak.


Sur Yapı Exen İstanbul Projesi, spor alanları, sauna, yüzme havuzu, fitness merkezi, dinlenme alanları ve spor alanları gibi olanaklara sahip.


Exen İstanbul ulaşım


Adres: Çamlıca Bölgesi, Tantavi Mahallesi, Mandıra Caddesi No:20 Ümraniye 34764 İstanbul


Sur Yapı Exen İstanbul iletişim


Telefon: (0216) 316 79 90

Web Adresi: www.exenistanbul.com.tr

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön