Konut

Sur Yapı Exen Konakları nerede? Yüzde 25 indirimle 3+1 ev sahibi olma fırsatı!

Sur Yapı Exen Konakları'nda 3+1'den 5+1'e kadar değişen konut tipleri yüzde 25 indirimle satışta. Peki Sur Yapı Exen Konakları nerede? Konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...Sur Yapı’nın prestij projesi Exen İstanbul’un hemen yanı başında yükselen projede konut satışları başladı

Sur Yapı Exen Konakları, Sur Yapı imzasıyla İstanbul'un gözde lokasyonlarından Ümraniye'de hayata geçiriliyor. Sur Yapı’nın prestij projesi Exen İstanbul’un hemen yanı başında yükselen projede konut satışları başladı. 

Sur Yapı Exen Konakları projesinde 2 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar değişiklik gösteren konut tipleri yer alıyor. Projede yer alan 2 oda 1 salon konutların satışları tamamlandı. 

Proje yer alan konutlar, tüm ihtiyaçlar gözetilerek büyük teraslı, geniş bahçeli, balkonlu; geniş salon ve mutfaklara sahip şekilde tasarlandı. 

Peki Sur Yapı Exen Konakları nerede? Konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

Exen Konakları'nda yer alan 3+1'ler 166, 171 ve 187 metrekare olacak şekilde 3 farklı büyüklükte, 5+1'ler ise 363 metrekare büyüklükte tasarlandı. 

Sur Yapı Exen Konakları projesinde, konut teslimlerinin 36 ayda yapılması planlanıyor. Projede, her mevsim kullanılabilen açık/kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, hamam, tenis kortları, gölet ve park olacak şekilde pek çok sosyal donatı alanına yer veriliyor. Proje, Ümraniye Metro İstasyonu'na yürüme mesafesinde hayata geçiriliyor. 

Aynı zamanda proje, Altunizade, Üsküdar, Ataşehir, Ümraniye Plazalar bölgesi, Çengelköy ve Kadıköy gibi şehrin kalbi noktalarına çok yakın olmasıyla dikkatleri çekiyor. 

Sur Yapı Exen Konakları, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, boğaz hattı, Kuzey Marmara Otoyolu ile iş ve finans merkezlerine yakınlığıyla da tam bir kent projesi olma özelliğine sahip. 

SUR YAPI EXEN KONAKLARI TEMMUZ 2023 FİYAT LİSTESİ 

Sur Yapı Exen Konakları'nda şu anda peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor. İndirimli konut fiyatları şu şekilde: 

3+1: 12 milyon 416 bin Türk Lirası

5+1: 27 milyon 961 bin Türk Lirası 

Projeden kredi kullanarak da ev sahibi olunabiliyor. Kredili ödeme seçeneğinde, yüzde 20 peşin ve 72 ay vade imkanı sunuluyor. Bu kapsamda 5 milyon Türk Lirası'na kadar yüzde 2.29, 5 milyon Türk Lirası'ndan fazla tutarlarda ise yüzde 2.49 faiz oranı uygulanıyor. 

Web: http://www.suryapi.com.tr/

Tel: 444 5 787 

Limka Moderna Evleri'nde hemen teslim villalar! Limka Moderna Evleri fiyatları ne kadar?

Naturalist Verde'de satışlar başladı! Yeni proje! 

As Concept İstanbul Projesi satışta! Yeni proje