Proje Güncel

Sur Yapı İdilia Evleri ne zaman teslim?

Sur Yapı İdilia Evleri ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. Sur Yapı İdilia Evleri projesinde fiyatlar 135 bin liradan başlangıç gösteriliyor...


İdilia Evleri projesi Sur Yapı tarafından İstanbul Anadolu yakasında Sultanbeyli bölgesinde yükseliyor. Sur Yapı İdilia Evleri ne zaman teslim sorusundan önce proje hakkında bilgi verelim.


İdilia Evleri Sultanbeyli projesinde 1+1 dairelerden 7+1 dairelere kadar seçenekler sunuluyor. İdilia Evleri Sultanbeyli projesinde yüzde 5 peşinat ödemesinden sonra banka kredili ödemeler yapılıyor.


Sur Yapı İdilia Evleri projesinde dairelerin fiyatları 135 bin liradan başlayarak değişiyor. Sultanbeyli İdilia Evleri projesinde 1+1 daireler için 1.223 lira, 2+1 daireler için 1.929 lira aylık taksit ödeniyor.



Sur Yapı İdilia Evleri ne zaman teslim?


Sur Yapı İdilia Evleri ne zaman teslim sorusuna Haziran 2016 yılı cevabı veriliyor. Sultanbeyli İdilia Evleri projesinde yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları yer alıyor.


Sultanbeyli İdilia Evleri projesinin satış ofisi ile 0216 508 28 00 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. İdilia Evleri Sultanbeyli projesinde 442 adet daire yer alıyor.



Telefon: 0216 508 28 00

Web: www.suryapi.com.tr