Proje Güncel

Sur Yapı Koşuyolu fiyat listesi Ekim 2022!

Sur Yapı imzasıyla İstanbul Koşuyolu'nda yükselen Sur Yapı Excellence Koşuyolu projesinde satışlar devam ediyor. Projede şu an 3+1 ve 4+1 konutların satışları yapılıyor. Peki Sur Yapı Koşuyolu fiyat listesi belli oldu mu? İşte Sur Yapı Koşuyolu fiyat listesi Ekim 2022! Proje, Tarihi Yarımada, Adalar ve Kız Kulesi manzarası ile hayata geçiriliyor

Sur Yapı imzasıyla İstanbul Koşuyolu'nda yükselen Sur Yapı Excellence Koşuyolu projesinde konut satışları tüm hızıyla devam ediyor. Proje, Tarihi Yarımada, Adalar ve Kız Kulesi manzarası ile hayata geçiriliyor. 

Mahalle kültürü ile modernliği buluşturan Sur Yapı Koşuyolu projesinde satışların büyük kısmı tamamlandı. Şu an 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin satışı yapılıyor. 

 

Excellence Koşuyolu projesinde 184 konut ve 27 ticari birim yer alıyor. Projede konut teslimlerinin 2023 Haziran'da yapılması planlanıyor. 

Peki Sur Yapı Koşuyolu fiyat listesi belli oldu mu? İşte Sur Yapı Koşuyolu fiyat listesi Ekim 2022!

Sur Yapı Koşuyolu projesinde, fitness salonu, sauna, spor alanı, çocuk oyun alanı, yüzme havuzu, otopark gibi birçok sosyal donatı alanı bulunuyor. Akıllı ev teknolojisi ile donatılan Excellence projesinin dairelerinde, parmak iziyle giriş, açık lamba veya musluk koruması, hırsız butonu ve nem algılayıcı sensör gibi özellikler bulunuyor.

Sur Yapı Excellence Koşuyolu projesi, Avrasya Tüneli ile metro durağına 2 dakika, Marmaray ile Kadıköy'e 5 dakika, Üsküdar ve Altunizade'ye de 10 dakika mesafede konumlanıyor. Proje 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü bağlantı yoluna olan yakınlığıyla da dikkat çekiyor. 

 

Sur Yapı Excellence Koşuyolu projesinde yer alan 3 oda 1 salon dairelerin büyüklükleri 204 metrekareden başlıyor. 

Excellence, İstanbul’un en değerli arazilerinden birinin üzerinde yükselirken; iş ve ev hayatını da bir araya getiriyor. 

Sur Yapı Excellence Koşuyolu projesindeki konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Sur Yapı Koşuyolu fiyat listesi belli oldu mu? İşte Sur Yapı Koşuyolu fiyat listesi Ekim 2022!

Sur Yapı Koşuyolu fiyat listesi Ekim 2022

Sur Yapı Koşuyolu projesinde yer alan konutların fiyatları belli oldu. Sur Yapı Koşuyolu projesindeki 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 25 milyon Türk Lirası'ndan başlıyor. 

Web: https://excellencekosuyolu.com.tr/

Paşa Mahal Beykoz geliyor! Yeni proje! 

306 dairelik İnegöl Vizyon Haziran 2023’te teslim edilecek!

Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları Ekim 2022! 

Alya Bahçe'de yüzde 35 peşinatla! Teslimler 2024'te!