28 / 04 / 2024

Sur Yapı Koşuyolu Konutları teslim tarihi!

Sur Yapı Koşuyolu Konutları teslim tarihi!

Firma: Sur Yapı

Proje: Sur Yapı Koşuyolu Projesi

İstanbul Çevreyolu'na yakın mesafede inşa edilecek olan proje 23 bin metrekare alan üzerinde yükselecek. Sur Yapı Koşuyolu Konutları teslim tarihi inşaat başladıktan 24 ay sonra teslim edilecek.



23 katlı bir blok ve, 3-4 katlı yatay bir blok şeklinde yükselecek olan projede daire seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Projede 1+1 daireler az katlı yatay blokta toplanacak.


Toplam 23 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan proje dairelerin büyüklükleri 50 ila 200 metrekare arasında değişiyor. Proje 100'e yakın konuttan meydana gelecek.


Ofton Koşuyolu projesinin yanında, Koşuyolu Karting pisti ve otopark alanına yapılacak olan projenin satışları 2016 yılının ilk ayında sunulması bekleniyor. Projede ön satış döneminde rezervasyon için 6 bin dolar kapora bırakılacak.


Lokasyon bilgisi kapsamında proje Kadıköy – Kartal metrosunun Acıbadem istasyonuna yakın konumda, Özel İstanbul Medipol Hastanesi'ne gelmeden E-5 üzerinde hayata geçiriliyor.


Sur Yapı Koşuyolu Konutları teslim tarihi inşaat başladıktan 24 ay sonra yapılacak. Projede daireler metrekare birim fiyatı 6 bin dolardan başlayacak. 


Tel: 444 5 787 

Web: http://www.suryapi.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön