30 / 04 / 2024

Sur Yapı Marka AVM'nin kiralama işlemlerini Ece Türkiye yapacak!

Sur Yapı Marka AVM'nin kiralama işlemlerini Ece Türkiye yapacak!

İstanbul'da kurulu bulunan ve 1992 yılından bu yana, inşaat sektöründe dev projeleri hayata geçirmekle bilinen SUR YAPI, 1.3 milyar liralık konut ve alışveriş merkezi yatırımını Bursa'da gerçekleştiriyor.



2016 yılının son çeyreğinde hizmete açılacak olan dev yatırımın arsa ortaklığı ise Bursa'da faaliyet gösteren EKART Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. 220.000 metrekare inşaat alanına sahip yeni yatırımın, 316 lüks rezidans dairesi ve home Office, 65.000 metrekare kiralanabilir alanda 220 mağazalık alışveriş merkezi ile Bursa'nın en prestijli "Konut ve AVM "karma projesi olacağına ise kesin gözüyle bakılıyor. 


İhracatta 2. nüfus yoğunluğu bakımından ise 4. il olma özelliğini taşıyan Bursa'da yatırım yapmanın onur ve gururunu yaşadıklarını belirten SURYAP1 A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Her bakımdan örnek bir proje olma özelliğini taşıyacak olan bu projemiz, sosyal tesisleri,Uludağ manzarası, 26 ve 21 katlı iki kule ve 14 katlı Home Office bloğundan oluşan SUR YAPİ BURSA Marka REZİDANS VE ALIŞVERİŞ Merkezi, deyim yerinde ise "LÜKS" ün Bursa'daki simgesi olacağı kesin" şeklinde konuştu. 


Kuruluşundan bugüne birçok prestijli projeye imza atan Sur Yapı, yeni bir projeyi daha Bursa'da hayata geçiriyor. 1.3 milyar TL'lik yatırımla Bursa'nın yeni konut ve alışveriş merkezi projesi olan Sur Yapı MARKA Rezidans ve Alışveriş Merkezi, Bursalılara ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunacak. 


Sosyal tesisleri, dağ manzarası ve alışveriş merkezi ile Sur Yapı MARKA Rezidans ve Alışveriş Merkezi, "lüks'un Bursa'da ki yeni simgesi haline gelecek. Sur Yapı MARKA Rezidans ve AVM, 316 lüks rezidans dairesi, home Office ve alışveriş merkezinde bulunan 220 mağazasıyla Bursa'nın en prestijli karma projesi olacak. 

1992 yılından bu yana yönetim ve iş merkezleri, endüstriyel tesisler, villa, konut, rezidans, alışveriş merkezi gibi farklı formlarda yaşam alanları üreten Sur Yapı, Bursa'nın en prestijli rezidans ve alışveriş merkezi projesine imza atıyor. Sur Yapı ve E kart Tekstil işbirliği ile hayata geçirilecek olan Sur Yapı MARKA Rezidans ve Alışveriş Merkezi, ulaşım akslarına erişim kolaylığı, yeni açılacak şehir parkına komşu olması ve merkezi konumu ile Nilüfer Bölgesinde Bursa'nın en değerli lokasyonunda bulunuyor. 


Uludağ manzaralı dairelerden oluşan projede,26 ve 21 katlı iki kule ve 14 katlı bir home office bloğu bulunuyor. Kulelerin alt kısmında 4 katlı bir alışveriş merkezinin bulunacağı proje, bölgenin en görkemli ve ayrıcalıklı yaşam alanı olacak. 1.3 milTL'lik yatırım değeriyle hayata geçirilen proje, ı m2 inşaat alanına sahip... 316 lüks rezidans dairesi ve home office'in yer aldığı proje ile 3.000 kişiye istihdam sağlanacak. 


Sur Yapı MARKA Alışveriş Merkezi, Bursa'da henüz mağazası bulunmayan dünyaca ünlü markaların tek buluşma noktası olma özelliği ile de Bursalılara ayrıcalıklar sunacak. Proje 65 bin metrekarelik kiralanabilir alanda 220 mağazalık alışveriş merkezi ile Bursa'nın en prestijli "konut ve AVM" karma projesi olacak. Sosyal tesisleri, dağ manzarası ve alış veriş merkezi ile Sur Yapı MARKA Rezidans ve Alışveriş Merkezi, "lüks"ün Bursa'daki simgesi haline gelecek. 



Sur Yapı MARKA Rezidans ve Axis İstanbul Alışveriş Merkezi'nin konsept optimizasyonu, kiralama ve yönetim süreçleri ECE Türkiye ile birlikte yürütülecek. 


220.000 m2 inşaat alanına sahip Sur Yapı MARKA Rezidans ve Alışveriş Merkezi projesi ile damgasını vuracak olan Sur Yapı, yeni dönemde çok yeni bir işbirliğini de hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyor. Bursa Nilüfer'de bulunan Sur Yapı MARKA Alışveriş Merkezi ile AXİS İstanbul Alışveriş Merkezi'nin konsept optimizasyonu, kiralama ve yönetim süreçlerini ECE Türkiye ile birlikte yürütecek. 


İşbirliği ile ilgili Sur YapıYönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas şunları söyledi: "AVM projelerindeki başarılarıyla tanınan ECE Türkiye ile güçlerimizi birleştirme kararı aldık. ECE Türkiye ile Sur Yapı Marka Rezidans ve AVM ve AXİS İstanbul projelerimizin konsept optimizasyonu, kiralama ve yönetim sürecini birlikte yürüteceğiz. Hedeflerimize ulaşmada ECE Türkiye'nin bize katkısının büyük olacağına inanıyorum." 


İşbirliği ile ilgili ECE Türkiye Genel Müdürü Andreas Hohlmann şunları söyledi:  "Sur Yapı gibi başarısını ve güven şansını kanıtlamış marka ile bizim için bu derece önemli bir işbirliğine imza atmaktan mutluluk duyuyoruz. ECE Türkiye olarak, her iki proje için de kendilerini kutluyoruz öncelikle.. Birbirinden başarılı ve değerli, bulundukları bölgeye yeni bir çehre, yeni bir vizyon kazandıracak bu iki AVM projesinin kiralama ve yönetimini üstlenmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Yönetimimiz altındaki 196 alışveriş merkezi ile sektördeki 50 yıla yaklaşan tecrübemizi ve Türkiye pazarındaki 14 yıllık bilgi birikimimizi bu projelere aktararak önemli katma değer yaratacağımıza inanıyoruz.  Alanlarında lider olan bu iki büyük grubun işbirliği,Türk perakende sektörü içinde önemli bir mihenk taşı olacak.  Sur Yapı ailesine grubumuza duydukları güven için teşekkür eder, birlikte bir nice başarılara imza atabilmeyi dileriz" 




SUR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI Mimar Z. Altan Elmas Kimdir? 


1969 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Z. Altan Elmas, 1986 yılında İşık Lisesi'nden, 1992 yılında da İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu. 

Mezun olduğu yıl Sur Yapı'yı kurarak, bugüne kadar 3 milyon metrekarenin üzerinde endüstriyel tesis, ofis, Alışveriş Merkezi ve konut inşaatı gerçekleştirdi. Sur Yapı'yı 22 yılda 20 şirketi olan, inşaat, gayrimenkul ve enerji sektörlerinde hizmet veren bir grup haline getirdi. 


Altan Elmas çok sayıda konut projesinin yanında endüstriyel tesis ve ofis üretiminde de şirketini sektörün öncü kuruluşlarından biri haline getirdi. Öte yandan Exen İstanbul projesi ile Elmas, 2011 yılında "Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımı" ödülü ve bu yıl Londra'da düzenlenen "Europe Property Awards" töreninde "HighRise Development" dalında en yüksek kategori olan beş yıldızlı "Best Residential" ödülü aldı. 


Gayrimenkul sektörünün ve Türkiye iş camiasının birçok sivil toplum kuruluşuna üye ve kurucu olarak destek veren Altan Elmas, halen Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi olduğu KONUT-DER'inde kurucuları arasındadır. Altan Elmas, evli ve 3 çocuk babasıdır. 


Bursa'da Meydan


Geri Dön