AVM

Sur Yapı Metrogarden AVM'de ara tatil etkinlikleri başlıyor! Ücretsiz eğlence fırsatını kaçırmayın!

Sur Yapı Metrogarden AVM'deki ara tatil etkinliklerinde çocuklar, el becerilerini ve hayal güçlerini geliştirmelerine yardımcı olacak atölyelerin dışında sürpriz hediyeler kazanabilecekleri Mini Survivor yarışmasına katılabilecek.  Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Sur Yapı Metrogarden Alışveriş Merkezi, 12 Kasım ve 13 Kasım 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Robatik Kodlama, Satranç ve Web 2

Sur Yapı Metrogarden Alışveriş Merkezi, küçük misafirlerini 11 Kasım tarihi itibarıyla başlayacak olan ara tatilde birbirinden eğlenceli etkinliklerle ağırlayacak. 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Sur Yapı Metrogarden Alışveriş Merkezi, 12 Kasım ve 13 Kasım 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Robatik Kodlama, Satranç ve Web 2.O atölyeleriyle çocukların el becerilerini ve hayal güçlerini geliştirmelerine yardımcı olacak. 

Peki Sur Yapı Metrogarden AVM ara tatil etkinlikleri hangi tarihlerde yapılacak? Sur Yapı Metrogarden AVM ara tatil etkinliklerine katılım ücretsiz mi? İşte Sur Yapı Metrogarden AVM ara tatil etkinlikleri detayları...

Peki Sur Yapı Metrogarden AVM ara tatil etkinlikleri hangi tarihlerde yapılacak? Sur Yapı Metrogarden AVM ara tatil etkinliklerine katılım ücretsiz mi? İşte Sur Yapı Metrogarden AVM ara tatil etkinlikleri detayları...

Yine verilen detaylara göre, küçük gruplara yönelik maske yapımı, figürlü boya çalışmaları, deney atölyelerine katılan minikler de yüz boyama etkililiğinden sonra hediye balonlarıyla evlerine dönecek. Sur Yapı Metrogarden Alışveriş Merkezi'nin zemin katında 14.00-19.00 saatleri arasında yapılacak olan atölyelere, 4-13 yaş aralığındaki tüm çocuklar ücretsiz şekilde katılabilecek. 

Mini Survivor Etkinliği

Sur Yapı Metrogarden Alışveriş Merkezi'nin küçük ziyaretçileri 16 Kasım tarihinde de Mini Survivor yarışmasına katılarak hem eğlenecek hem de sürpriz hediyelerin sahibi olacak. MACFit iş birliğiyle gerçekleştirilen yarışma, 14.00-16.00 saatleri arasında Metrogarden Alışveriş Merkezi'nin -1’inci katındaki etkinlik alanında yapılacak.


Kaptan Pengu ve Ege ile Gaga Etkinliği 19 Kasım'da

Yine verilen detaylara göre, minikler, 19 Kasım 2022 tarihinde Kaptan Pengu ve Arkadaşları, 20 Kasım tarihine Ege ile Gaga müzikli oyunlarıyla da doyasıya eğlenecek. TRT çocuk, Okyanus Koleji iş birliğiyle saat 13.30-17.00 arasında  alışveriş merkezinin -1’inci katındaki etkinlik alanında izlenebilecek olan müzikli oyunlara katılımlar da ücretsiz olacak.  

İş GYO, Profilo AVM'yi 989 milyon TL'ye satın alıyor!

Perakendede büyük kriz! 80 AVM bankalar tarafından yaşatılmaya çalışılıyor!

O AVM'den akılalmaz kampanya! Hem iPhone 14 hem de 10 bin lira shoppara hediye! Resmen açıklandı, sakın kaçırmayın!