26 / 06 / 2024

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da Anneler Günü'ne özel yüzde 10 indirim fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da Anneler Günü'ne özel yüzde 10 indirim fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da Anneler Günü'ne özel olarak yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Projede ayrıca vade farksız 30 ay taksit ve yüzde 20 peşinatla devre mülk sahibi olunabiliyor. 



Anneler Günü kampanyasının başladığı Sur Tatil Evleri Antalya projesi Sur Yapı GYO imzası ile hayata geçiriliyor. Satışların devam ettiği projede Anneler Günü kampanyası kapsamında yüzde 10 indirim yapılıyor. 

Tatilcilerin en çok tercih ettiği iller arasında başı çeken Antalya'da yükselen Sur Tatil Evleri projesinde ayrıca vade farksız 30 ay taksit ve yüzde 20 peşinatla devremülk sahibi olunabiliyor. 

1.401 mesken, 6 adet ticari ünitenin yer aldığı Sur Tatil Evleri Antalya projesinin arsa alanı 45 bin 170 metrekare olarak belirtildi. Antalya Kepez'de inşa edilen projede 118 bin 357 metrekare satılabilir alan mevcut.

Anahtar teslimlerinin 12 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanan Sur Tatil Evleri Antalya projesinde 1+1, 2+1, 3+1 devre mülk seçenekleri mevcut. 

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya da Anneler Günü ne özel yüzde 10 indirim fırsatı!

Projedeki devre mülklerde 4 ile 8 kişi arasında konaklama yapılabileceği belirtilirken ayrıca söz konusu devre mülkler Haziran ayına özel olarak 440 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Projede; Macera parkuru, Spa - Wellness, Tematik yüzme havuzları, özel plaj, kumsallı yüzme havuzu, sıcak su havuzları, Aquaparklar, orman, çocuk kulübü mevcut. 

Web: https://tatilevleriantalya.suryapi.com.tr/
Telefon: 444 37 70 
 

 

Türkiye'deki kentsel dönüşüm projeleri dünyaya örnek oluyor!

Edirne'de 'tiny house' ve kaçak yapılara artık izin verilmeyecek!

'Yaptığımız işi iyi yapıyoruz' diyen Özhaseki: Depremde TOKİ'nin yaptığı konutlardan bir tanesi bile yıkılmadı!


Geri Dön