26 / 06 / 2024

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'dan bayrama özel büyük fırsat! 0 peşinat ve 0 faiz için son gün 23 Haziran!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'dan bayrama özel büyük fırsat! 0 peşinat ve 0 faiz için son gün 23 Haziran!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da başlatılan bayram kampanyası kapsamında 0 peşinat ve 0 faiz imkanı sunuluyor. Söz konusu kampanya için son tarih 23 Haziran olarak açıklandı.



Tatilcilerin en çok tercih ettiği şehirler arasında yer alan Antalya'da hayata geçirilen Sur Tatil Evleri Antalya projesinde bayram kampanyası başladı.

Satışların devam ettiği Sur Yapı Tatil Evleri Antalya projesinde 1.401 mesken, 6 adet ticari ünite yer alıyor. Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'daki full eşyalı tapulu devre mülkler için başlatılan kampanya  için son tarih 23 Haziran 2024 olarak açıklandı.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya projesi Sur Yapı GYO imzası taşıyor. Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da başlatılan bayram kampanyası kapsamında 0 peşinat ve 0 faiz imkanı sunuluyor. Söz konusu kampanya için son tarih 23 Haziran olarak açıklandı.
24 ay taksitle tapusu size ait full eşyalı devre mülk sunulan projenin arsa alanı 45 bin 170 metrekare şeklinde açıklanırken, projede 118 bin 357 metrekare satılabilir alan bulunuyor. 

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya dan bayrama özel büyük fırsat! 0 peşinat ve 0 faiz için son gün 23 Haziran!

Antalya Kepez'de yükselen Sur Tatil Evleri projesinde yer alan devre mülklerin teslimlerinin 12 ay sonra yapılması planlanıyor. 

Sahiplerine 12 ay sonra teslim edilmesi hedeflenen Sur Tatil Evleri projesinde devre mülklerde 4 ile 8 kişi arasında konaklama yapılabileceği kaydediliyor.

1+1, 2+1, 3+1 devre mülk seçeneklerinin sunulduğu Sur Tatil Evleri Antalya'da; Aquaparklar, kumsallı yüzme havuzu, sıcak su havuzları, macera parkuru, Spa - Wellness, çocuk kulübü, tematik yüzme havuzları, özel plaj ve orman mevcut. 

Web: https://tatilevleriantalya.suryapi.com.tr/
Telefon: 444 37 70 
 

Satılıkta talep yok ama kiralık piyasası hareketli: Temmuz'da kiralar fırlayabilir!  

Kredi kartında takibe düşen sayısı yüzde 90,8 arttı!

49 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz! Bitlis, Konya ve Van'da 23 adet arsa satılıyor!


Geri Dön