27 / 04 / 2024

Sur Yapı Topkapı Evleri'nde hemen teslim avantajlı son daireler!

Sur Yapı Topkapı Evleri'nde hemen teslim avantajlı son daireler!

Firma: Sur Yapı

Proje: Topkapı Evleri

Sur Yapı Topkapı Evleri'nde hemen teslim avantajı sunuluyor. Sur Yapı Topkapı Evleri'nde 56 farklı tipte konut bulunuyor.



Topkapı Evleri İstanbul’un tarihi merkezleri arasında yer alan Topkapı’da inşa ediliyor. Satış sürecinin devam ettiği proje Sur Yapı imzası taşıyor.

56 farklı daire tipinin yer aldığı Sur Yapı  Topkapı Evleri  projesinde toplam 214 adet konut bulunuyor. 

Sur Yapı Topkapı Evleri projesinde  1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor. Projede yer alan konutların alanları 49 metrekare ile 456 metrekare arasında değişiyor. 

Hemen teslim avantajı sunulan Sur Yapı Topkapı Evleri projesindeki 1+1 dairenin net alanı 49 metrekare. Yine satışta olan en küçük 2+1 dairenin net alanı 99 metrekare, en küçük 3+1 dairenin net alanı ise 82 metrekare. 

Sur Yapı Topkapı Evleri nde hemen teslim avantajlı son daireler!

Sur Yapı Topkapı Evleri projesinde köprüler, süs havuzları, çim aktivite alanları, yürüyüş yolları, ahşap oturma alanları, çocuk oyun alanları, pergola altı dinlenme alanları mevcut.

Az katlı mimarisiyle dikkat çeken Sur Yapı Topkapı Evleri'nde konut sahiplerine iç bahçe ve avlu ile kentten uzaklaşıp kafa dinleme imkanı sunuluyor. 

Sur Yapı Topkapı Evleri; Koç Üniversitesi Hastanesi'nin yanı başında yer alırken, Davutpaşa Caddesi'ne de yakın konumda bulunuyor.

Web: https://www.topkapievleri.com.tr/

Tel: 444 5 787

Luxera Nevbahar Kayaşehir'de 48 ay vade 0,99 faiz fırsatı!

For City'de peşinatsız vade fırsatı! Teslimler 2025'te!

İnaş Yapı Venara Güneşli'de kişiye özel ödeme planları!


projeye sor



Geri Dön