28 / 04 / 2024

Sur Yapı Vitrin satış fiyatları

Sur Yapı Vitrin satış fiyatları

Firma: Sur Yapı

Proje: Sur Yapı Vitrin

Konutların; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı Sur Yapı Vitrin satış fiyatları metrekaresi 4 bin TL ile 4 bin 500 TL arasında farklılık gösteriyor.



Dairelerin satış sürecine devam edilen  Sur Yapı Vitrin  satış fiyatları hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerine geçelim. Proje, 45 bin metrekare alana sahip. 


Sultangazi  Sur Yapı  Vitrin'de;  su kenarı yürüyüş yolları, yansıma havuzları, su kıyısı oturma ve dinlenme alanları, kafe, basketbol alanı, çocuk oyun alanı, kapalı otopark, fitness salonu, stüdyo, soyunma odaları, sauna ve yüzme havuzu yer alıyor. 


İçerisinde 239 adet konutun bulunduğu Sur Yapı Vitrin satış fiyatları konutların konumu ve tipine göre farklılık gösteriyor. Proje, Sur Yapı imzası taşıyor. 


Sur Yapı Vitrin satış fiyatları


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden meydana gelen Sur Yapı TEM Sultangazi projesi, 1 ticari ve 4 konut bloğundan oluşuyor.


Sur Yapı Vitrin satış fiyatları metrekare bazında 4 bin TL'den başlayıp, 4 bin 500 TL'ye kadar yükseliyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Sultangazi'de yükseliyor. 


Sur Yapı Vitrin iletişim

Telefon: 444 5 787

Web: http://www.suryapivitrin.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön