Sektörel

Sur Yapı'dan dolar kampanyası!

SUR Yapıtım her 30 bin doiar karşılığı Türk lirası peşinat ödemesine 10 bin Türk lirası indirim yaptığı kampanya. 18 Aralık tarihine kadar geçerli olacak.

"Dolar'ı Boz, İndirimi Kap" sloganıyla başlatılan kampanya Lavender. Bahçeyaka. şehir Konaklan. Marka Rezidans. Mirage Rezidans. Gölbahçe Evleri, Ikbahar ve Ams İstanbul Ofis projelerini kapsıyor. 


FEDAKARLIK ZAMANI 

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Attan Elmas "Fedakârlık yapmamız gereken bir dönemden geçiyoruz. Biliyoruz ki kişilere, kuramlara ve tüm halkımıza düşen bir görev var bu konuda. Biz de Sur Yapı olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek için Türk lirasın n değerinin korunması hareketine yönelik bir kampanya hazırtadk" şeklinde konuştu. 


İLAVE TENZİLAT 

Kampanya kapsamında her 30 bin dolar karşlıgı Türle lirası peşinat ödemesine mevcut kampanyalanmıza ilave 10 ön Türk lirası indirim yapacaMannı belirten A İt an Elmas. "Böylelikle her 30 Bin Dolar karşılında Türk lirası peşinatta mevcut indirimlere ek olarak yaklaşık yüzde 9 indirim uygulamış olacağız. Biz bu kampanya ile hem döviz bozdurmayı teş/ik ederken, hem de Türk lirası ile alışverişi teşvik etmek istedik. 18 Aralık tarihine kadar geçerli olacak bu kampanyamızı 100 ev ile sınırlı tuttuk' ifadelerini kullandı.



Yeni Akit