28 / 04 / 2024

Survivor eski sunucusu Alp Kırşan'ın İzmir'de restore ettiği evi görenler hayran kaldı!

Survivor eski sunucusu Alp Kırşan'ın İzmir'de restore ettiği evi görenler hayran kaldı!

Yıllardır sunuculuk yaptığı Survivor’dan aile özleminden dolayı ayrılan Alp Kırşan ve eşi Zeynep Kırşan İzmir'de restore ettikleri evde yaşıyor. İzmir'deki yeni evlerini takipçileri ile paylaşan Kırşan'ın evi görenleri kendine hayran bıraktı. 



Yıllardır sunuculuk yaptığı Survivor’dan aile özleminden dolayı ayrılan Alp Kırşan ve eşi Zeynep Kırşan  kendine yeni bir hayat kurdu. İzmir’de çocukları ile birlikte yaşayan çift, restore ettikleri evlerinin kapılarını açtı. Evi görenler her detayına hayran kaldı.

İZMİR'DEKİ EVİNİ RESTORE ETTİ

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; ekranların ünlü ismi Alp Kırşan, Survivor’daki sunuculuk kariyerini sonlandırıp uzun zamandır yaşadığı İstanbul’u terk etti. Her şeyi arkasında bırakıp Bodrum’un Muğla ilçesine yerleşen Kırşan, eşi Zeynep ile rotasını İzmir’e çevirdi. Çift, yeni evlerini takipçileri ile paylaştı. Ünlü çiftin restore ettirdikleri ev büyük beğeni aldı. 

Survivor eski sunucusu Alp Kırşan ın İzmir de restore ettiği evi görenler hayran kaldı!

TEK KATLI MÜSTAKİL EVİ BAŞTAN SONA YENİLEDİLER 

Sempatik ve eğelnceli sunucu Alp Kırşan, 2012 yılında Survivor’ın sunuculuğunu üstlenmeye başladı, 2018 yılında ise yarışmadan ayrılma kararını açıkladı. Uzun bir süre sevilen program Survivor ile ekranda olan Kırşan, şimdilerde eşi ve çocuklarına odaklanarak daha sade bir hayat yaşıyor. Survivor’ı bıraktıktan sonra Bodrum’da yaşamaya başlayan isim daha sonra  ailesiyle İzmir’e taşındı. İkili, satın aldıkları evi baştan sona tadilata soktu, tek katlı müstakil evin tüm detaylarıyla kendileri ilgilendi. 

Survivor eski sunucusu Alp Kırşan ın İzmir de restore ettiği evi görenler hayran kaldı!

PASTEL TONLARLA DÖŞELİ EV

Magazin dünyasının beğenilen çiftinden Zeynep Kırşan, baştan sona yeniledikleri evlerini Instagram’daki takipçileriyle paylaştı. Zevklerine göre döşenen evde yalın ama göz dolduran tarz dikkat çekiyor.

Pastel renklerin hakim olduğu ev, konforlu ama şık bir şekilde dekore edilmiş. Mutfakta tercih edilen gri dolaplar modern zevki yansıtıyor. Salonda ve yatak odasında ise ilk bakışta duvar panelleri göze çarpıyor.

Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı!

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in 'saray yavrusu' evi görenleri büyüledi! İşte Beykoz'daki 4 katlı havuzlu lüks villa...

Geri Dön