04 / 05 / 2024

Suryapı İdilia'da yüzde 5 peşinatla teslim sona vade farksız ara ödemeler!

Suryapı İdilia'da yüzde 5 peşinatla teslim sona vade farksız ara ödemeler!

Firma: Sur Yapı

Proje: İdilia Evleri

Yüzde 5 peşinatla konut sahibi olmak imkanı sağlanan Sur Yapı İdilia projesi, İstanbul Anadolu yakası Sultanbeyli bölgesinde inşa ediliyor. Projede vade farksız ara ödemelere teslimden sonra başlanıyor...



Sur Yapı projesi olarak hayata geçirilen Sultanbeyli İdilia Evleri, 30 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlanıyor. Projede satışlarda yüzde 1 KDV avantajı sağlanıyor. 


Sur Yapı  İdilia Evleri  kampanyası dahilinde konut tutarının yüzde 5'lik kısmı peşinat olarak veriliyor. Vade farksız taksitlerin ödemelerine teslimden sonra başlanırken, geri kalan tutar 120 aya kadar banka kredisi ile taksitlendiriliyor. 


Sur Yapı Sultanbeyli İdilia projesinde yer alan daireler; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


İçerisimde 442 adet dairenin yer aldığı  Sur Yapı  Sultanbeyli İdilia projesinde yer alan dairelerin 2016 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor. Projede satışlar devam ediyor. 


Sultanbeyli İdilia projesi; fitness center, sauna, otopark, güvenlik, buhar odası, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, yüzme havuzu, spor alanları gibi sosyal imkanları içerisinde barındırıyor. 


Telefon: 0216 508 28 00

Web: http://www.idilia.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön