07 / 05 / 2024

Süvari Tekstil Fas'ta mağaza açacak!

Süvari Tekstil Fas'ta mağaza açacak!

Süvari Tekstil'in Fas'a bu yıl ortasında yeni mağaza açacağı bildirildi



Adana'da, yaklaşık 30 yıldır tekstil sektöründe faaliyet gösteren ve erkek giyimde yurt içi ve yurt dışında mağazalar açan Süvari Tekstil'in Fas'a bu yıl ortasında yeni mağaza açacağı bildirildi.

Süvari Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Coşkun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Adana'da erkek giyiminde yaklaşık 30 yıldır tekstil sektöründe faaliyet gösteren ve erkek giyimde yurt içi ve yurt dışında mağazalar açan bir firma olduklarını söyledi.

İlk mağazalarını 1999 yılında Adana'da açtıklarını anımsatan Coşkun, kaliteyi ön planda tutup kapasiteyi de her geçen gün artırdıklarını bildirdi.

Coşkun, yurt içi ve yurt dışında mağaza sayısı 60'a yaklaştığını belirterek, "İlk yurt dışı mağazamızı Türkmenistan'da açtık. Daha sonra Azerbaycan, İsviçre, Rusya, Türkmenistan ve Kazakistan'da mağazalar açtık. Yurt dışındaki mağaza sayısını artırmak için Hollanda, Almanya, Suriye, ABD, Yemen ve Çin'de bazı yatırımcılarla mağaza açmak için görüşmeler devam ediyor" dedi.

Bu yılın ortasında Fas'ın Fes şehrinde yeni bir mağaza açacaklarını, yıl sonuna doğru bu ülkede mağaza sayısını ikiye çıkaracaklarını anlatan Coşkun, şunları söyledi:

"Kuzey Afrika ülkelerinden Fas'ta açacağımız mağazayla ilgili start verildi. Bu ülkenin Fes şehrinde açacağımız mağaza, Türkiye'deki mağazaların kalitesinde olacak. Dekor ve diğer bazı ayrıntılarla ilgili proje çalışmaları konusunda bu ülkedeki firmalarla anlaşma yapıldı. Bu yılın ortasında mağazamız törenle hizmete girecek. Aynı zamanda Rusya, Türkmenistan ve Kazakistan'da yeni şubeler hizmete girecek. Böylece 12 olan yurt dışı mağaza sayısı 18'e çıkacak."

Coşkun, aynı zamanda 2015 yılında 350 mağaza hedefleyen Süvari'nin, 2010 ilkbahar-yaz koleksiyonunu belirlerken, klasikleri günümüz modasıyla bütünleştirip rahatlığı ön plana çıkardıklarını söyledi.
AA


Geri Dön