Otomobil

Suzuki Swift 2022 Mart fiyat listesi!

Suzuki, Swift modellerinin Mart ayına özel fiyat listesini yeniledi. Peki Suzuki Swift Mart ayı fiyat listesin nasıl? İşte fiyat listesine ilişkin güncel detaylar...Orta veya uzun mesafeye kadar performans gösteren monoküler kamera, gece koşullarında tespit sağlayan bir lazer sensör, çarpışma önleyici frenleme fonksiyonu, şeritten ayrılma uyarı fonksiyonu, uzun far destek fonksiyonu ve yalpalama uyarı fonksiyonu uygulamalarını destekliyor

Suzuki Swift’de bulunan gelişmiş ön algılama sistemi, ön cama takılı bir monoküler kamera ve lazer sensör kullanıyor. Orta veya uzun mesafeye kadar performans gösteren monoküler kamera, gece koşullarında tespit sağlayan bir lazer sensör, çarpışma önleyici frenleme fonksiyonu, şeritten ayrılma uyarı fonksiyonu, uzun far destek fonksiyonu ve yalpalama uyarı fonksiyonu uygulamalarını destekliyor.

Sistem ayrıca adaptif hız sabitleme işlevi gören bir milimetre dalga radarı da kullanıyor. Swift her zaman sürmesi eğlenceli bir sportif hatchback olarak tanınıyor. Swift, şık tasarımı ve dinamizminin yanı sıra, akıllı teknolojileriyle eğlenceye odaklanılması da olanak sunuyor.

Cesur krom vurgulu ızgarasından parlak alaşım jantlarına, her yönüyle dikkatleri üzerinde toplayan bir otomobil. Güçlü gövde çizgileri Swift'e kuvvetli bir karakter verirken, direğe monte edilmiş arka kapı kolları ve sportif çizgiler otomobili sınıfının öne çıkarmayı başarıyor. Siyah iç tasarımı öne çıkaran parlak saten krom vurgular, iki ana göstergeyi de şık bir şekilde süslüyor.

Peki Suzuki Swift modelinin güncel fiyat listesi nasıl? İşte fiyat listesi...

Daha yüksek yakıt verimliliği elde etmek için Akıllı Hibrit Sürüş Sistemi, hafif, kompakt bir ISG (entegre marş alternatörü) ile mükemmel şarj ve güç kaynağı performansına sahip 10Ah lityum-iyon batarya motorunu destekliyor. Yakıt ekonomisinin yanı sıra alan kullanımında tasarruf sağlayan bu sistem, kompakt otomobiller için en uygun hibrit sistemi oluyor.

Otomobil motorları durdurur ve elektrikli bileşenler akülerden beslenir, böylece yakıt tasarrufu sağlar. Otomobil üç farklı donanım baz paketi ile birlikte geliyor. Bu donanım baz paketleri: GL, GL Techno ve GLX Premium. Ayrıca 6 renk seçeneğine de sahip.

Suzuki Swift Mart fiyat listesi

1.2 MHEV CVT GL Techno Otomatik Benzinli 83 PS 4x2
Satış Fiyatı:
394.500 Türk Lirası

1.2 MHEV CVT GLX Premium (Tek Renk) Otomatik Benzinli 83 PS 4x2
Satış Fiyatı:
398.500 Türk Lirası

1.2 MHEV CVT GLX Premium (Çift Renk) Otomatik Benzinli 83 PS 4x2
Satış Fiyatı:
402.500 Türk Lirası

İremnaz KÖSEOĞLU/Emlakkulisi.com

Citroen C4 2022 Mart fiyat listesi! Bu fırsatı kaçırmayın!

Citroen C5'den 10 bin TL'lik indirim! 2022 Mart fiyat listesi!

Peugeot 508'den bomba gibi haber! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Kia'dan bahar kampanyası! İşte Stonic, Xceed, Ceed, Rio, Bango 2022 Mart fiyat listesi!

Renault'ta Clio'da kampanya! 2022 Mart fiyat listesi! Bu fırsat kaçmaz!

İkinci el otomobil pazarlarında fiyatlar tavan yaptı!

Suzuki Swift güncel fiyat listesi