27 / 04 / 2024

Suzuki'de 0 faiz kredili ve takas destekli büyük yıl sonu kampanyası başladı!

Suzuki'de 0 faiz kredili ve takas destekli büyük yıl sonu kampanyası başladı!

Suzuki’nin Swift Hibrit, Jimny, Vitara Hibrit ve S-Cross Hibrit modellerinde 0 faiz kredili ve takas destekli büyük yıl sonu kampanyası başladı. İşte detaylar....



Ülkemizde Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen Suzuki, yeni bir araç sahibi olmak isteyenlere 2023 yılının son ayına özel, iddialı alım seçeneklerini devreye aldı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre otomotiv devi Suzuki, aralık ayı boyunca tüm modellerinde, kullanıcıların aynı anda yararlanabileceği avantajlı kredi ve takas desteği fırsatları sunuyor. 

Suzuki de 0 faiz kredili ve takas destekli büyük yıl sonu kampanyası başladı!

Paylaşılan bilgilere göre sunmuş olduğu güçlü güvenlik donanımları, zengin donanım özellikleri ve düşük yakıt tüketimi ile ön plana çıkan hibrit B hatchback segmentinin lideri Swift Hibrit modeline 70 bin lira takas destekli 1 milyon 28 bin TL ve 200 bin lira için 12 ay vade ve 0 faizli kredi seçeneğiyle sahip olmak mümkün.

Yine verilen detaylara göre güçlü ve iddialı yeni yüzüyle, akıllı hibrit teknolojisine sahip motor sistemini, yakıt verimliliğini, yüksek performansı, AllGrip 4x4 çekiş sistemini ve en güncel güvenlik donanımları bir arada sunan Suzuki S-Cross Hibrit modeli, 100 bin TL takas destekli 1 milyon 364 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 200 bin Türk Lirası için 12 ay vade ve 0 faizli kredi avantajıyla yeni sahiplerine kavuşmayı bekliyor. 

Suzuki de 0 faiz kredili ve takas destekli büyük yıl sonu kampanyası başladı!

Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre AllGrip 4x4 ya da 4x2 çekiş seçenekleriyle tercih edilebilen, standart sunulan güvenlik özellikleriyle segmentinde öne çıkan Suzuki Vitara Hibrit, ay boyunca takas destekli 1 milyon 294 bin Türk Lirası'ndan başlayan fiyatlarla ve 200 bin Türk Lirası için 12 ay vade ve yüzde 0.99 faizli kredi fırsatıyla SUV sevenleri bekliyor. 

Verilen detaylara göre AllGrip teknoloji ile dikkat çeken ve 4x4 özelliğiyle ön plana çıkan, doğada olduğu kadar şehir içinde de üstün yetenekli Jimny modeline, takas destekli 1 milyon 624 bin Türk Lirası'ndan başlayan fiyatlarla ve 200 bin Türk Lirası için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi imkânıyla sahip olmak mümkün.

 

Milli Emlak o ildeki 15 bin 308 metrekarelik araziyi yüzde 20 indirimle satıyor!

Merkez Bankası açıkladı: Mevduat bankalarındaki tüketici kredilerinin 397.3 milyarı konut!

Ayda 120 bin TL kira verilir mi? Veren ne iş yapıyor?


Geri Dön