04 / 05 / 2024

Swiss Otel, Maçka'da sağlık parkuru oluşturdu!

Swiss Otel, Maçka'da sağlık parkuru oluşturdu!

Spor alanında spor kulüpleriyle yarışma hedefini benimseyen Swiss Otel, Maçka'da yeşillikler ve çam ağaçları arasında 520 metrelik alana sağlık parkuru oluşturdu . Spor parkuru 'Vitaparcour'da, tam 17 farklı istasyon bulunuyor...  



İSTANBUL, kentin göbeğinde, üstelik de yeşiller içinde yepyeni bir spor parkuru kazandı. Maçka'daki Swiss Otel bünyesinde açılan spor parkuru 'Vitaparcour'da, tam 17 farklı istasyon bulunuyor. İstanbul'da böyle bir parkura sahip olan tek spor kulübü unvanını da elinde bulunduran Swiss Otel'in Sportif Direktörü Bülent Özdemir, İsviçre patentli merkezde, spor kulübü üyelerine ve otel misafirlerine, açık havada bol oksijenli ortamda eğitimler verdiklerini söyledi.

Tamamı 520 metre olan parkur alanında, 40 dakika hiç durmadan cardio ve güç antrenmanı yapmak mümkün. şžehrin göbeğinde, yeşillikler ve çam ağaçlarının arasında gerçekleştirilen eğitimler sırasında, en az 400-500 kalori harcanarak, hareketlilik, güç, dayanıklılık ve sürat çalışmaları yapılabiliyor.

FORM TUTMAK İSTEYENLERE

Bülent özdemir, kulüp bünyelerinde fıtness, spinning, yoga, gravity, dans, tenis, plates, basketbol, masa tenisi, yüzme gibi sportif aktivitelerinin de bulunduğunu belirterek şöyle konuştu: 'Kilo vermek isteyenler, daha sıkı kaslara sahip olmayı arzulayanlar, daha fazla kas kütlesine sahip olmayı hedefleyenler ve yaşamlarını daha sağlıklı ve dinç sürdürmeyi planlayanlar için, müzik ve hocalar eşliğinde çalışmalar düzenliyoruz.


çalışmalar grup halinde ya da bireysel olarak verilebiliyor. 17 istasyonlu Vitaparcour'umuz, hiç bir yerde bulunmayan bir fırsat sunuyor. Spor merkezimiz, bu sağlık parkuruyla birlikte, İstanbul'daki oteller arasında diğer spor kulüpleriyle rekabet edebilen tek spor merkezi oldu.'


TÜM GELİşžMİşž CİHAZLAR YAR      
40 dakika boyunca çalışma yapılabilecek 17 istasyonlu sağlık parkurunu tanıtan Swiss Otel Sportif Direktörü Bülent Özdemir, 'İstanbullular buradan yararlansın istiyoruz' dedi. Daha sıkı kaslara sahip olmak isteyenler, zayıflamayı hedefleyenler ve sağlıklı yaşam planlayanlar için otelin spor salonlarında her türlü gelişmiş cihaz bulunuyor.
Habertürk


Geri Dön