Konut

Swissotel Residences Çeşme'nin kaba inşaatı tamam!

Miray İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Haydar İnaç, Swissotel Residences Çeşme'nin inşasındaki son durumla ilgili açıklamalarda bulundu. İnaç, kaba inşaatın tamamlandığını dile getirdi.  Büyük kentlerden uzaklaşmak ancak sosyal yaşamında içinde bulunmak isteyen kişiler farklı alternatifler aramaya başladı

Kovid-19 salgınıyla beraber mobil yaşamın ve evden çalışmanın yaygın hale gelmesi sonucunda yaşam küçük kentlere kaydı. Büyük kentlerden uzaklaşmak ancak sosyal yaşamında içinde bulunmak isteyen kişiler farklı alternatifler aramaya başladı. Yaşam, yatırım ve emlak açısıdan gün geçtikçe değer kazanan ve sosyal yaşam imkanlarıyla 365 gün ayrıcalıklı bir hayat sunan Çeşme bu durumda dikkat çekiyor. 

Göz alıcı kumsalı ve turkuaz deniziyle Çeşme Ilıca son yıllarda gözde oldu. Ilıca plajı, özel koyları, sosyal açıdan pek çok imkan sağlayan ve doğal güzelliiğiyle büyülüyor. Çeşme'de konut ev arsa fiyatları son zamanlarda 2.5 kat arttı. , Çeşme’de arsaların fiyatları pandemi öncesi 2 milyon liradan başlıyorken, şu an 5-5.5 milyon liradan satılıyor. 

2021 Haziran'da inşaatına başlanılan ve Çeşme Ilıca plajında konumlanan markalı rezidans projesi Swissotel Residences Çeşme, emlak sektöründeki yükseliş kapsamında her geçen gün değerleniyor. 

Swissotel Residences Çeşme'ye ilgi yoğun

Lansmanın ardından sonrası yoğun bir ilgi ile karşılaşılan projenin yüzde 70 satıldı. Proje ortaklarından Miray İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Haydar İnaç,  projeyle ilgili yaptığı açıklamasında, "Çeşme’nin en özel projesini hayat geçirdik. Ilıca Plajı Türkiye’nin en özel plajı. Swissotel Residences Çeşme bu özel konumda hayata geçen ilk ve tek markalı lüks konut projesi" dedi ve projenin inşasına başlar başlamaz yoğun bir ilgiyle karşılştıklarına dikkat çekti. 

"Büyük bir çoğunluğu İzmir olmak üzere yakın çevre ve İstanbul’dan çok ciddi bir talep aldık ve satışların yüzde 70’ini tamamladık" ifadelerini kullanan İnaç, gün geçtikçe değerlenecek olan projede kalan çok özel konutların da teslime kadar satışını hedeflediklerine dikkat çekti. 

Swissotel Residences Çeşme'nin kaba inşaatı tamam

Birbirinden farklı metrekare ve tiplerde 110 adet bağımsız birime yer verilen Swissotel Residences Çeşme'de kaba inşaat bitirildi. Bütün inşaatın yüzde 65’i, duvar örümlerini yüzde 50’si, şap imalatının ise yüzde 60’ı tamamlanan projede elektrik, mekanik işleri, cephe imalatları ve iklimlendirme montajları sürüyor. 

Swissotel Residences Çeşme'de 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konutlar, 6 adet bağımsız villa ve 6 adet bahçe dubleksi bulunuyor. 

Swissotel Residences Çeşme'de konutlar güçlü yatırım imkanı sunuyor!

Swissotel Residences Çeşme geliyor! Yeni proje!

Swissotel Residences Çeşme'nin yüzde 95'i tamam!