28 / 04 / 2024

SWM aralıkta Türkiye'de görücüye çıkacak...

SWM aralıkta Türkiye'de görücüye çıkacak...

Çinli otomobil devinin İtalya'daki markası SWM aralık ayında Türkiye'de satışa çıkarılacak. otomotiv üreticisi hakkında merak edilen ve markanın pazara sunulması ile ilgili detaylar. İşte haberin ayrıntıları...



ATMO Grubu, farklı markaların bayiliklerini alarak Türkiye pazarına giriş yapmıştı. Bu kapsamda, temsil ettiği marka sayısını yükseltmeye hazırlanan marka. Uluslararası ATMO Grubu, olarak aralık ayı itibarı ile İtalyan otomotiv üreticisi SWM markasını Türkiye pazarına çıkarıcak. İtalya'da 1971 senesinde kurulan SWM markası, yılda 300 binden fazla araç üretimi yapıyor. Çinli Shineray Holding tarafından 2014'te satın alınan SWM, 'SWM Motors' olarak 2016'da holdinge ait Brilliance Shineray Chongqing Automobile Co. Ltd.’ye dahil edildiği belirtildi. Tasarım ofisi Milano’da yer alan ve tamamen İtalyan çizgileri taşıyan SWM’nin 1.000’den fazla kişinin çalıştığı ar-ge merkezi Çin’in Chongging şehrinde yer alıyor.

ALMAN TEKNOLOJİSİ VE İTALYAN TASARIMI ATMO

Grubu Türkiye CEO’su Anton Chernov, 'global anlamda elde ettikleri büyük tecrübe ve bilgi birikimiile birlite' Türkiye pazarına girdiklerini kaydetti. “Uluslararası otomotiv deneyimimizi Türkiye’de hayata geçirmeye karar vererek yeni bir marka distribütörlüğü yatırımını devreye aldık" diye konuşan Chernov, SWM'yi 'İtalyan tasarımıyla Alman üretim teknolojisini bir arada sunan, oldukça dinamik bir marka' olarak tanımladı.

SWM aralıkta Türkiye de görücüye çıkacak...

TÜRKİYE GENELİNDE BAYİLER ARTACAK

dunya.com'da yer alan habere göre; Chernov şöyle devam etti: "Elbette arkasında Çinli Shineray Grubu gibi çok önemli ve değerli bir otomotiv üreticisi olan ve SWM markasının Türk tüketicisinin hızla takdirini kazanacağına inanmaktayız. Bu kapsamda erişilebilir ve iddialı SUV modellerimizle Türk otomotiv pazarına hareketlilik getireceğimize inanıyoruz. Bayi yapılanmasını çok hızlı bir şekilde tamamlamak için görüşmelerimiz son sürat devam ediyor. Kısa süre içerisinde Türkiye geneline yayılan satış ve satış sonrası hizmetlerle güçlü yapılanmamız hazır hale gelecek” diye konuştu.

ÖNCELİK TÜRK MÜŞTERİLERİMİZ SWM

Denizaşırı Ülkeler Genel Müdürü Li Guo de Türkiye’nin SWM’nin dünya çapındaki planında en önemli Avrupa pazarlarından biri olduğunu kaydederek “Türk müşterilerimize en yüksek öncelikle davranacağız. Samimi ve içten hizmet anlayışımızla kısa zamanda Türk tüketicisinin kalbini kazanacağımıza inancımız tam” ifadelerini kullandı.

Çinli otomotiv devi Türkiye’de üretim üssü kuracak!

Otomotiv üretiminde rekor kırıldı! İlk 9 ayda 1 milyon adet!

Çinli otomotiv devi Türkiye'ye giriş yaptı

Otomotiv devi fiyatları güncelledi! Yeni liste ortaya çıktı


Geri Dön