İş Fırsatları

SYDV memur alımlarında sona gelindi! 7280 TL Maaş! Hemen başvurun! İşte başvuru şartları

Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı bünyesine bağlı olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na (SYDV) 7280 TL maaş ile memur alımı başvurularında sona yaklaşılıyor. Hemen başvurun! İşte başvuru şartları...  SYDV 2 farklı kadrodan memur alımı yapacağını açıklamıştı ve başvurularda artık sona yaklaşılıyor

Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı'na  bağlı olan SYDV 7280 lira maaş ile memur alımı yapıyor.  SYDV 2 farklı kadrodan memur alımı yapacağını açıklamıştı ve başvurularda artık sona yaklaşılıyor. Peki kimler başvuru yapabilir? Başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar...

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı memur alımı ilanındaki başvurularda artık sona geliniyor. 7280 TL maaşla çalışmak isteyen memur adaylarının iş başvurularını son başvuru bitimi tarihine kadar yapmaları gerekiyor.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı memur başvuruları vakıf ilan adresi üzerinden online bir şekilde yapılmaktadır. SYDV vakıf ilan adresi üzerinden yayınlanmakta olan ilana göre Düzce, Kocaeli, Sivas illerinde toplamda 4 memur alımı gerçekleştirilecek.

Alımı yapılacak olan meslek dalları  1 kişi Düzce Akçakoca ile 1 kişi Sivas Hafik Vakfı olmak üzere Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi Alımı yapılacak olup Kocaeli Çayırova Vakfı için ise 2 kişi Büro personeli toplamda 4 memur alımı yapılacak. 

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

 

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Aile ve Sosyal Yardımlaşma bünyesine bağlı olan SYDV 3 farklı il için 4 personel alımı yapacak olup alımı yapılacak olan adayların başvurularını 9 Ağustos 2022 tarihine kadar yapmaları gerekir.

Kamuya 13 bin 488 lira maaşla kadrolu memur alınıyor! Memur olmak isteyenler müjde! Bu fırsatı kaçırmayın!

TÜBİTAK 70 kamu memuru alımı ilanı yayımladı! Başvuruları kaçırmayın son 3 gün!

KPSS 70 puanla en az lise mezunu sözleşmeli memur alınıyor! Başvurular başladı! İşte başvuru şartları