04 / 05 / 2024

Sylvester Stallone 35.4 milyon dolara ev aldı!

Sylvester Stallone 35.4 milyon dolara ev aldı!

Hollywood'un sevilen isimlerinden Sylvester Stallone 35.4 milyon dolara malikane satın aldı. Lokasyon bilgileri bilinmeyen evin bahçesinin okyanusa açıldığı iddia edildi.



Efsane oyuncu Sylvester Stallone, emlak yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Okyanus kıyısında yeni bir malikane alan Stallone bu mülk için 35.4 milyon dolar ödedi. Hürriyet'te yer alan habere göre; evin bahçesi okyanusa açılıyor.

Stallone çiftinin satın aldığı bu yeni malikane 2014 yılında inşa edildi. Çok geniş bir arazi üzerine kurulu olan malikanenin bahçesinde çeşitli tropikal bitkiler yer alıyor. Stallone çiftinin üç kızlarıyla birlikte yaşayacağı mülkün yedi tane yatak odası ve 12 tane banyosu bulunuyor. Ayrıca mülkün içinde çok kapsamlı bir spor salonu da bulunuyor. Yeni mülkün oturma odası 14 kişiyi rahatlıkla alabilecek kadar geniş. Stallone'nin satın aldığı bu yeni mülkün ana binasının yanı sıra iki tane de konuk evi bulunuyor.

Sylvester Stallone 35.4 milyon dolara ev aldı!

Sylvester Stallone'nin bu yeni satın aldığı malikane dışında birkaç tane daha mülkü bulunuyor. Yeni malikaneyi satın almadan önce Stallone, Los Angeles'ın Beverly Park bölgesinde yaşıyordu. Buradaki komşuları arasında Mark Wahlberg ve Eddie Murphy gibi ünlüler de bulunuyor. Stallone'nin Palm Springs, New York, Miami'de de lüks evleri yer alıyor.


Sylvester Stallone ABD'deki evini satışa çıkardı!

 


Geri Dön