Genel

Taahhütçü Kontek yatırımcı oluyor!

İnşaat taahhüt işleri ile tanınan Haluk Nayman, kurduğu 3 milyon TL’lik sermayeli Kontek Gayrimenkul Yatırım ve Taahhüt AŞ ile yatırımcılık yapmaya karar verdi. Yeni şirketin merkezi ise Kadıköy Üçgen Plaza...

Kontek Gayrimenkul Yatırım ve Taahhüt AŞ ile kurulan şirket Çayıroğlu Sokak No 7 Üçgen Plaza Kat 10 Ataşehir adresinde faaliyet gösterecek. İTO kaydı ve ana sözleşme tescili 11 Kasım 2010 tarihinde gerçekleşen şirkette Fulya Nayman’da yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak.
İnşaat ve taahhüt işleri yapacak olan Kontek Gayrimenkul, başka yerde sınıflandırılmamış diğer özel inşaat faaliyetlerinin yanı sıra yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat faaliyetlerinde bulunacak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yerine getirecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.