Mimarlık

Tabanlıoğlu, Qent Istinye ile Cityscape Awards 2015’te ödül aldı!

Cityscape Global 2015’te de Tabanlıoğlu’nun ödül geleneği de bozulmadı. Tabanlıoğlu Mimarlık Cityscape Awards’da bu yılki ödülünü, ‘Qent Istinye’ projesi ile ‘Konut’ kategorisinde aldı.

Türkiye’nin küresel mimarlık ofislerinden Tabanlıoğlu Mimarlık, uluslararası birçok arenada olduğu gibi Cityscape Global’de de hem katılım hem de ödül geleneğini sürdürdü. Cityscape Global’e aralıksız olarak 12. kez katılan Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Awards’ta da Qent Istinye projesi ile ödüle uzandı.


Ödüllü uluslararası mimarlık ofisi Tabanlıoğlu, Türkiye mimarlığını küresel arenada başarıyla temsil etmeye devam ediyor. Bugüne kadar ulusal ve uluslararası arenada gerçekleştirdiği projeler, aldığı ödüller ve katıldığı platformlarla başarılara imza atan Tabanlıoğlu Mimarlık, alanında dünyanın en önemli buluşmalarından Cityscape Global 2015’te de bu geleneğini sürdürdü. 


Bu yıl 8-10 Eylül 2015 tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde düzenlenen ve alanındaki en önemli platformlardan biri olan Cityscape Global 2015’te aralıksız olarak 12. kez yerini alan Tabanlıoğlu Mimarlık, S3A30 numaralı standında sektörün önde gelen isimlerini ağırladı. 61 katılımcı firma ve 4.200 metrekareyi geçen toplam sergileme alanı ile Türkiye, bu yıl da Cityscape Global’de ilk sıraya yerleşirken Tabanlıoğlu Mimarlık da, mimari geleneğini ve çağdaş tasarımlarını yansıttığı standında; iş ortakları, paydaşları, yatırımcılar ve uluslararası arenanın önemli temsilcilerle, projeleri ve yaklaşımlarını paylaştı. 


Qent Istinye ile Cityscape Awards 2015’te ödüle uzandı 

Cityscape Global 2015’te de Tabanlıoğlu’nun ödül geleneği de bozulmadı. Tabanlıoğlu Mimarlık Cityscape Awards’da bu yılki ödülünü, ‘Qent Istinye’ projesi ile ‘Konut’ kategorisinde aldı. 


Tabanlıoğlu Mimarlık, 2004’ten bu yana Cityscape Global’e katılımının yanı sıra Cityscape Awards’daki başarılarını da geleneksel hale dönüştürdü. Bugüne kadar tüm Cityscape Global katılımlarında projeleri finale kalan ve çok sayıda ödül alan Tabanlıoğlu Mimarlık, 2015’te de bu başarısını tekrarladı. Qent Istinye, Cityscape Awards 2015’te “En İyi Konut Projesi” seçildi. Bu önemli uluslararası değerlendirmede, ödül alan Qent Istinye’nin yanı sıra Tabanlıoğlu Mimarlık imzasını taşıyan diğer projeler; Astana Tren İstasyonu (Kazakistan) “En İyi Ticari Proje”, Dakar Kongre Merkezi (Senegal) de “En İyi Toplum, Kültür ve Turizm Projesi” kategorilerinde finale kalmıştı.


www.tabanlioglu.com