Ticari

Tahincioğlu Nidakule Göztepe kiralık ofis metrekaresi 25 dolar!

Tahincioğlu Gayrimenkul’un A plus ofis projesi Nidakule Göztepe, Amerika Yeşil Bina Konseyi tarafından ‘’LEED’’ sertifikasına layık görüldü...


Yeşile ve doğaya verdiği önemi sıklıkla vurgulayan Tahincioğlu Gayrimenkul,  Gyoder Gayrimenkul Zirveleri’nin, GRI etkinliklerinin ve Arkipark Fuarı’nın da çevre dostu sponsoru olarak bu yönünün altını çizdi.


Ofis projeleri geliştirme alanında yaptığı yatırımlar ile dikkat çeken Tahincioğlu Gayrimenkul, İstanbul Göztepe’de hayata geçirdiği A plus ofis projesi Nidakule Göztepe ile LEED sertifikasını aldı. Amerikan Yeşil Bina Konseyi tarafından düzenlenen LEED sertifikası; yeşile, doğal hayata, doğal kaynakların verimli kullanımına, su ve enerji tasarrufu yapabilen sağlıklı ve sürdürülebilir mekanların geliştirilmesine katkı sağlayan projelere veriliyor. LEED kriterlerine göre tasarlanan ve inşa edilen binalar; inşaatın çevreye verdiği olumsuz etkileri en aza indiriyor. Standart binalara göre yüksek oranlarda enerji, su ve hammadde tasarrufu sağlanıyor. Ayrıca geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Gyoder’in Gayrimenkul Zirveleri’ne çevre dostu sponsoru olan Tahincioğlu, Uluslararası GRI etkinliklerine ve Arkipark’a da çevre dostu sponsoru olarak konuya ilişkin hassasiyetini bir kez daha vurguladı. GRI’ın Türkiye de dahil uluslararası 5 ülkeyi kapsayan organizasyonlarına da sponsor olarak bu yönüyle de yurtdışına açılan Tahincioğlu büyük ilgi görüyor. Her fırsatta çevreye olan hassasiyetini ve verdiği önemi vurgulayan Tahincioğlu, yaptığı projeler ve sponsorluklarla da bu yönünü vurgulamaya devam ediyor.  Nidakule Göztepe'de ofis kiralamada metrekare birim fiyatı 25 dolar ile 30 dolar arasında yer alıyor.


www.tahincioglu.com