Proje Güncel

Tahincioğlu Nidapark Ataşehir'de yüzde 30 indirim fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile İstanbul Ataşehir'de inşa edilen Nidapark Ataşehir projesinde yüzde 30 indirim fırsatı sunuluyor. Ayrıca projeden konut sahibi olmak isteyenler peşin yerine vadeli ödeme planını tercih ederlerse 24 ay 0 faiz imkanından da yararlanabiliyor. 

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen Nidapark Ataşehir projesinde peşin ödemelerde yüzde 30 indirim imkanı sağlanıyor. 

Satışların devam ettiği Nidapark Ataşehir projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Yatay mimari şeklinde tasarlanan Nidapark Ataşehir projesi 3 etap olarak hayata geçiriliyor. Projede en az 3 en fazla 7 katlı bloklar bulunuyor.

Nidapark Ataşehir projesinde peşin ödemelerde yüzde 30 indirim fırsatı sunulurken, vadeli ödeme planını tercih edenler ise 24 ay 0 faiz imkanından yararlanabiliyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark Ataşehir projesinde yer alan 1 oda 1 salon konutların fiyatları 9 milyon 160 bin TL'den başlıyor.

3 etap olarak yükselen Topaz, İnci ve Safir isimli etapları bulunuyor. 233 bağımsız bölüme yer verilen projede konutların dışında ayrıca 28 adet ticari ünite de mevcut.

Teslimleri 36 ay içerisinde gerçekleştirilecek olan Nidapark Ataşehir'de; Geniş teras alanları, büyük balkonlar, gökyüzü pencereleri ve müstakil bahçeler mevcut.

TAHİNCİOĞLU NİDAPARK ATAŞEHİR NEREDE?

Nidapark Ataşehir projesi D-100 (E5) ve E-80 çevre yolları arasında yükseliyor. Dudullu Caddesi üzerinde Brandium AVM’nin tam karşısında yer alan Nidapark Ataşehir; Sabiha Gökçen Havalimanı’na 25 kilometre,  Marmara Üniversitesi’ne 10 dakika, Yeditepe Üniversitesi ve Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi’ne 5 dakika mesafede bulunuyor.

Web :https://www.tahincioglu.com/nidapark-atasehir/
Telefon: 444 48 46
 

Ege Yapı Orman Ormanyaka'da yüzde 10 peşinatla 48 ay vade fırsatı!

Ned Flora'da 7 milyon 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Mürsel 1612'de teslimler yıl sonunda!