28 / 04 / 2024

Tahincioğlu-Nidapark Başakşehir Kayabaşı ihale açıklaması!

Tahincioğlu-Nidapark Başakşehir Kayabaşı ihale açıklaması!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Başakşehir Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumunu Tahincioğlu Gayrimenkul-Nidapark İnşaat kazandı.



Tahincioğlu Gayrimenkul-Nidapark İnşaat dün Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2. oturumunu gerçekleştirdiği Başakşehir Kayabaşı 5. Etap arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesini kazandı. 



Tahincioğlu-Nidapark açıklaması

08 Mayıs 2015 tarihinde Emlak Konut GYO tarafından düzenlenen ve Emlak Konut İstanbul Başakşehir Kayabaşı 5. Etap İhalesi’ni  1 milyar 72 milyon 600 bin satış toplam geliri, yüzde 38’lik 407 milyon 588 bin liralık en yüksek teklif ile Tahincioğlu olarak kazanmanın gururunu yaşıyoruz.

Tahincioğlu Gayrimenkul, konu ile ilgili yaptığı açıklamada projeyi konut ve cadde mağazaları konseptinde planladıklarını, İstanbul’un yükselen ve gelişen bölgesi olan Başakşehir’e yakışır bir şekilde hayata geçireceklerini ve talep beklentilerinin yüksek olduğunu ifade etti.Tahincioğlu olarak İstanbul’un yıldızı haline gelen Başakşehir’de geliştirmekte oldukları ilk proje olan "Nidapark Başakşehir" e gelen yüksek ön talebin de  bu beklentide önemli rol oynadığını vurguladı.



Geri Dön