29 / 04 / 2024

Tahincioğlu Nidapark İstinye nerede?

 Tahincioğlu Nidapark İstinye nerede?

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark İstinye

Nidapark İstinye Evleri'nde 2+1’den 5+2’ye kadar daire tipleri sunuluyor. Projede daire teslimleri 36 ay sonra yapılacak...



Panorama, Vadi ve Koru etaplarından oluşan  Nidapark İstinye projesi, dört ve beş katlı bloklar halinde tasarlandı. Proje  Tahincioğlu Gayrimenkul  imzası taşıyor. 

 

36 ay sonra teslim edilmesi hedeflenen  Nidapark İstinye  Evleri'nde alanları  90 metrekare ile 663 metrekare arasında değişen 2+1’den 5+2’ye kadar daireler mevcut. 
 

60 ay sıfır faizle yapılabilen Tahincioğlu Nidapark İstinye Panaroma 24 blok 202 bağımsız bölüm, Nidapark İstinye Koru 12 blok 134 bağımsız bölüm ve Nidapark İstinye Vadi 19 blok 202 bağımsız bölümden meydana geliyor.

 

Sarıyer Nidapark İstinye projesinin sosyal tesislerinde, kafe, çocuk oyun alanları, ücretsiz eğitmen eşliğinde fitness, özel studio odaları, kapalı ve açık havuz, kuaför, market, özel yemek salonları, TV odaları, sinema salonu, oyun odaları, müzik bale okulu, aktivite odası bulunuyor.

 

Tahincioğlu Nidapark İstinye nerede?
Nidapark İstinye projesi,  geçmişi antik dönemlere uzanan İstanbul’un en eski ve prestijli semtlerinden Sarıyer İstinye’de, muhteşem deniz manzarasıyla ve mimari özellikleri ile ön plana çıkıyor.

 

 Tahincioğlu Nidapark İstinye nerede?

 

Nidapark İstinye Satış Ofisi: Reşitpaşa Mahallesi Katar Caddesi ( İstinye Bayırı ) No: 4-A Sarıyer İstanbul


Tel:444 48 46
Web:http://www.nidaparkistinye.com/tr/
Özge ÖZDEMİR/Emlakkulisi.com 


 
 


projeye sor



Geri Dön