27 / 04 / 2024

Tahincioğlu’ndan 12,5 milyar TL'lik dev yatırım! Cumhuriyetin 100. yılında 5 yeni proje için düğmeye bastı!

Tahincioğlu’ndan 12,5 milyar TL'lik dev yatırım! Cumhuriyetin 100. yılında 5 yeni proje için düğmeye bastı!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Cumhuriyetin 100. yılında 3'ü İstanbul'da olmak üzere 5 farklı projeyi hayata geçireceklerini ilan etti. "Yeni Yüzyıla Beş Yıldız" sloganıyla hayata geçirecek olan proje 12,5 milyar TL'ye mal olacak. 



Geliştirdiği yenilikçi projeler ile gayrimenkul sektöründe dikkat çeken Tahincioğlu Gayrimenkul, Cumhuriyetin 100. yılında 3’ü İstanbul’da olmak üzere 5 farklı projeyi, “Yeni Yüzyıla Beş Yıldız” sloganıyla hayata geçiriyor.

Hayata geçirilecek projeye ilişkin konuşan Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, "Yılın son çeyreğinde satışa çıkaracağımız 12,5 milyar Türk Lirası değere sahip 5 proje ile 2023 yılını hedeflerimiz doğrultusunda kapatmaya hazırlanıyoruz" dedi.

Yılın son çeyreğinde Ankara, Bodrum ve İstanbul’un farklı bölgelerinde farklı müşteri segmentine hitap edecek 12,5 milyar Türk Lirası değerindeki 5 yeni projeyi hayata geçireceklerini söyleyen Tahincioğlu, "Yeni projelerimizde konut sahipliğini daha erişilebilir bir hale getirmek için yaşam kalitesini düşürmeyen optimum büyüklükte daireler inşa ederek ve firma bünyesinde 36 ay finansman kullandırarak çözümler sunuyoruz" dedi. 

Tahincioğlu, Cumhuriyet’in 100’üncü yılında Ankara’da kişi başı yeşil alan metrekaresinin en yüksek olduğu Çankaya’da üstün ve değerli bir yatırım getirisi sağlayan bir proje hayata geçirmekten dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi. 

NİDAPARK ÇANKAYA'DA FİYATLAR 4 MİLYON 580 BİN TL'DEN BAŞLIYOR

Dikmen Vadisi’ne komşu konumda yükselen yaklaşık 38 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Nidapark Çankaya’da; 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4,5+1 ve ticari üniteler olmak üzere 206 adet bağımsız bölüm bulunuyor. Nidapark Çankaya Nidapark Çankaya projesi, şehir merkezindeki ender rekreasyon alanlarından biri olan Dikmen Vadisi’nin tamamlanan ilk etabıyla planlanan ikinci etabı arasında yer alıyor. 

Nidapark Çankaya’da fiyatlar 4 milyon 580 bin Türk Lirasından başlıyor. Yüzde 10 taksitli peşinat ve 36 ay yüzde 1,59 vade ile konut sahibi olunabilen projede inşaat çalışmaları devam ediyor.

Dikmen Vadisi manzaralı projenin sosyal donatı alanlarında ise spor salonu, havuz, güneşlenme terası, çocuk oyun alanı, stüdyo, açık hava sosyal tesis alanı ve yürüyüş yolları bulunuyor. 

700 bin metrekare alana yayılan Dikmen Vadisi’nin içinde deprem güvenliği artırılmış bir şekilde geliştirilen Nidapark Çankaya, yer aldığı konum itibariyle her gün toprağa basma, tabiatın sunduklarını yeniden keşfetme, koşma, dinlenme, spor yapma gibi olanaklara sahip. 

Tahincioğlu’ndan 12,5 milyar TL lik dev yatırım! Cumhuriyetin 100. yılında 5 yeni proje için düğmeye bastı!

ATAŞEHİR'E YENİ KONUT PROJESİ: NİDAPARK ATAŞEHİR

Ataşehir’de ‘şehrin pozitif enerjisi’ sloganıyla inşa edilen Nidapark Ataşehir’in ön satış döneminde satışta olan etapların yüzde 50’sinin satışı yapıldı. Projede Topaz, Safir ve İnci etabında toplam 233 bağımsız bölüm yer alıyor. 

Nidapark Ataşehir’in her daireye ait büyük balkonları, geniş teras alanları, üst katlarında yer alan gökyüzü pencereleri, müstakil bahçeleri ve 6 metre yüksek tavanlı galerili loft daireleri ile dikkat çeken proje, az katlı mimarisi ile bölgenin en güvenli yapılarından biri olacak. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere dört farklı daire seçeneği sunan proje minimum 3 maksimum 7 katlı blokların yer aldığı az katlı mimarisiyle dikkat çekiyor. Öte yandan projede 28 adet ticari ünite bulunuyor.

Anadolu Yakası’nın her gün daha da büyüyüp gelişen semti Ataşehir’de yer alan proje, D-100 (E5) ve E-80 çevre yolları arasındaki konumu itibariyle de ev sahiplerinin şehrin her noktasına kolayca ulaşabileceği konumda yer alıyor.  Nidapark Ataşehir projesinde konut fiyatları 5 Milyon Türk Lirası'ndan başlıyor. 

PALLADIUM CADDE ALIŞVERİŞ SOKAĞI MAĞAZA SATIŞLARI BAŞLIYOR

Anadolu Yakası’nın en büyük karma kullanımlı projelerinden biri olan ve Emlak Konut GYO ile birlikte hayata geçiirlen Nidapark Küçükyalı içerisinde yer alan alışveriş caddesi konseptinde geliştirilen, günlük iş ve ev güzergahında tüm ihtiyaçları karşılayan Palladium Cadde Alışveriş Sokağı mağaza satışları başlıyor. 121 adet dükkanın satışa açıldığı alışveriş sokağında geliştirilen ödeme modelinde yüzde 10 taksitli peşinat ve 1,59 vade farkıyla 36 aylık taksit imkanı sağlanıyor.

50 bin komşu, 1.5 milyon potansiyel müşteriye sahip olan mağazalar E-5 Karayoluna ve metroya direkt bağlantısı olan proje hem yaşayanlara hem de çevre sakinlerine ulaşımda büyük kolaylık sağlıyor. 

NİDAPARK GÜNDOĞAN SUNSET PROJESİ

Ege'de yeni bir projeye daha imza atan Tahincioğlu Gayrimenkul, bu kez Bodrum Gündoğan’da Nidapark Gündoğan Sunset’i hayata geçiriyor. Yaklaşık 41 bin 400 metrekare arsa alanı üzerinde 40 bin metrekare inşaat alanına, 1610 metrekare sosyal donatı alanına ve yaklaşık 9.500 metrekare yeşil alana sahip olan Nidapark Gündoğan ve Gündoğan Sunset, otel alanı ve 82 villadan meydana geliyor.

Otel konseptinde geliştirilen proje suit villa ve flat villalardan oluşuyor. Projede suit villalar 1+1, 2+1 ve 3.5+1, flat villalar ise 3.5+1 olarak tasarlandı. Müstakil yaşam konforu sunan özel havuzlu ve bahçeli flat villalarıyla, beyaz eşyalı mobilyalı ve dekorasyonlu iç mimarisiyle, lüks restoran, kafe, spa merkezi ve Premium otel hizmetleriyle Nidapark Gündoğan Sunset otel konforunda bir hayat sunuyor.

NİDAPARK BEYKOZ GÖRELE PROJESİ

Uzun yıllardır Beykoz bölgesi üzerinde çalışan Tahincioğlu Gayrimenkul, gelecek günlerde satışa çıkaracağı Nidapark Beykoz Görele projesinde 58 adet villa yer alıyor. Yaklaşık 16 bin metrekare arsa alanı üzerinde geliştirilen projenin sene sonuna kadar satışa sunulması hedefleniyor.

Luxera'dan yeni kampanya! 3 projede hem indirim hem de 120 ay vade fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 4 yeni projesi 3 Ekim'de görücüye çıkıyor!

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da yüzde 40  peşinat kalanı 36 ay vade fırsatıyla!

 


Geri Dön