Proje Güncel

Tahincioğlu'ndan 3 projede yüzde 30 indirim ve 24 yada 48 ay vadeyle ödeme imkanı! 

Nidapark Ataşehir, Nidapark Çankaya, Nidapark Çengelköy projelerinde yüzde 30 indirim, 24 ay vade ve 0 faiz, 1,99 faizle 48 ay vade ile ödeme seçenekleri sunuluyor. İşte ayrıntılar... 

Hayata geçirdiği yenilikçi projeler ile gayrimenkul sektörünün gelişimine yön veren,  pek çok prestijli projede imzası olan, 65 seneden fazla tecrübesiyle sektörün lider marka konumunu her daim koruyan Tahincioğlu Gayrimenkul, Nidapark Ataşehir, Nidapark Çankaya, Nidapark Çengelköy projelerinden ev sahibi olmak isteyenler için birbirinden cazip ödeme seçenekleri sunuyor. 

Kısa süre geçerli olacak kampanya kapsamında peşin alımlarda yüzde 30’luk dev indirim fırsatı sunuluyor. Ayrıca, Tahincioğlu, vadeli ödeme seçenekleriyle de yepyeni bir ev hayali kuranlar için kaçırılmayacak fırsatlar hayata geçirdi. 

İsteyenler peşinat, 24 ay 0 faiz oranıyla istediği eve hiç peşinat ödemeden sahip olurken; aylık taksitlerinin daha düşük olmasını isteyenlere de Tahincioğlu bünyesinde 1,99 kredi oranıyla 48 ay vade fırsatı sunuluyor. 

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, içinde bulunduğumuz dönemin konut almak için çok uygun bir zaman olduğunu dile getirdi. 

"Son birkaç senede yüksek kur ve yüksek enflasyona paralel olarak artan konut maliyetleri konut arzının azalmasına neden oldu. Azalan satışlar sebebiyle düşük giden üretimin fiyatlar üzerinde olumsuz etkileri henüz çok fazla hissedilmiyor da olsa bu durumun, konut talebinin artmasıyla beraber fiyatların hızla yükselmesine neden olacağı tahmin ediliyor" diyen Özcan Tahincioğlu, bu sebeple özellikle oturum amaçlı konut almak için en uygun zaman olduğunun altını çizdi. 

Diğer taraftan kira artış oranlarındaki yüzde 25 sınırlamasının 1 Temmuz itibarıyla sona erdiğini dile getiren Tahincioğlu, "Bu da yatırım amaçlı alınan konutlara olan talebin yeniden canlanmasını sağlayacaktır. Biz de böyle bir dönemde konuta erişimi daha kolay hale getirmek amacıyla Nidapark Ataşehir, Nidapark Çankaya, Nidapark Çengelköy projelerinde, kaçırılmayacak bir kampanyalar paketi hazırladık" dedi. 

NİDAPARK ATAŞEHİR'İN SON ETABI SATIŞTA

İstanbul’un en genç ilçelerinden Ataşehir’de ‘şehrin pozitif enerjisi’ sloganıyla yükselen Nidapark Ataşehir’in son etabı satışa sunuldu. Nidapark Ataşehir’in geniş teras alanları, her konuta ait büyük balkonları, üst katlarında yer alan gökyüzü pencereleri, 6 metre yüksek tavanlı galerili loft konutları ve müstakil bahçeleri ile dikkat çeken proje, az katlı mimarisi ile bölgenin en güvenli yapılarından biri haline gelecek. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olacak şekilde dört farklı daire seçeneği sunan proje minimum 3 maksimum 7 katlı blokların bulunduğu az katlı mimarisiyle dikkat çekiyor. 

NİDAPARK ÇANKAYA'DA 1+1'DEN 4,5+1'E DEĞİŞEN KONUTLAR

Nidapark Çankaya projesi, kent merkezindeki ender rekreasyon alanlarından biri olan Dikmen Vadisi’nin tamamlanan ilk etabıyla planlanan ikinci etabı arasında bulunuyor. Yaklaşık 38 bin metrekare inşaat alanında yükselen proje, kamu kurumlarına olan yakınlığıyla aynı zamanda kiralama kolaylığı da sunuyor. Nidapark Çankaya’da; 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4,5+1 konutlar ve ticari üniteler olacak şekilde 206 adet bağımsız bölüm bulunuyor. Dikmen Vadisi manzaralı projede; havuz, spor salonu, güneşlenme terası, stüdyo, çocuk oyun alanı, açık hava sosyal tesis alanı ve yürüyüş yolları gibi birçok sosyal donatı alanı yer alıyor. 

NİDAPARK ÇENGELKÖY'DE SON 15 KONUT 

Çok değerli anıt ağaçları bünyesinde barındıran Nidapark Çengelköy projesinde son 15 konutun satışları tüm hızıyla devam ediyor. Tüm dairelerinde balkon ya da teras yer alan projede 10 bin metrekare yeşil alan bulunuyor. Sosyal donatıları arasında açık ve kapalı havuz, buhar banyosu, sauna, kafe, çocuk oyun alanı, yürüyüş parkurları olan Nidapark Çengelköy çocuklu ailelerin birinci tercihi olarak ön plana çıkıyor. 

Koza Mesken’de 2 milyon 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla

Algün Nova'da 1 milyon 662 bin TL'ye! Yüzde 35 peşinatla!

Vera Bitez'de teslimler yıl sonunda!