29 / 05 / 2024

Tahincioğlu'ndan Bodrum'a yeni proje! Nidapark Çamlık ön talep topluyor!

Tahincioğlu'ndan Bodrum'a yeni proje! Nidapark Çamlık ön talep topluyor!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Çamlık Bodrum

Nidapark Çamlık projesi, Tahincioğlu tarafından Bodrum Çamlık Köyü'ne yakın mesafede inşa edilecek. Tahincioğlu imzası taşıyan projede ön talep süreci resmen başladı.



Tahincioğlu'nun Bodrum'daki yeni projesi olan Nidapark Çamlık projesinde ön talep süreci başladı.  Bodrum'da yükselecek olan Nidapark Çamlık projesi, kendine ait bahçe ve havuzu olan müstakil villalardan oluşacak.

Nidapark Çamlık projesi Bodrum Çamlık Köyü'ne yakın; şehir merkezine 17 km ve havalimanına 31 km uzaklıkta inşa edilecek. 

Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün öncü isimleri arasında yer alan Tahincioğlu, 65 yılı aşan tecrübesiyle ''Tablo gibi bir manzara, Tahincioğlu ayrıcalığıyla yakında Bodrum'da''  sloganıyla Bodrum'daki ilk projesi olan Gündoğan projesinden sonra şimdi de  Nidapark Çamlık projesi için kolları sıvadı. 

Doğanın kalbinde ulaşılabilir bir ayrıcalık için Nidapark Çamlık projesinde ön talep avantajlarından yararlanbilirsiniz. 

 Tahincioğlu ndan Bodrum a yeni proje! Nidapark Çamlık ön talep topluyor!

TAHİNCİOĞLU GÜNDOĞAN PROJESİ HAKKINDA!

Otel konseptinde geliştirilen projede villalar 1+1, 2+1 ve 3.5+1 olarak tasarlandı. Müstakil yaşam konforu sunan özel havuzlu ve bahçeli flat villalarıyla, beyaz eşyalı mobilyalı ve dekorasyonlu iç mimarisiyle, lüks restoran, kafe, SPA merkezi ve Premium otel hizmetleriyle Nidapark Gündoğan otel konforunda bir hayat sunuyor.

Nidapark Gündoğan’ın sosyal tesisleri, restoranlardan barlara, yüzme havuzundan fitness ve spa’ya kadar birçok ayrıcalık sunuyor.  Nidapark Gündoğan projesinde metrekare aralıkları yaklaşık 50 - 156 arasında değişkenlik gösteriyor. Proje; Gündoğan merkeze 2,3 km, Yalıkavak Marina’ya 8 km, Midtown AVM’ye 15 km mesafede konumlanıyor. 

Tahincioğlu'ndan ev aldıran kampanya! Nidapark Çankaya'da 270 bin TL, Nidapark Ataşehir'de 400 bin TL' peşinatla!

Tahincioğlu'ndan konut almak isteyenlere büyük fırsat! Vadeler uzatıldı, peşinatlar düştü! 

Tahincioğlu Nidapark Ataşehir projesinin yeni etabında 400 bin TL peşinat 48 ay vade fırsatı!

Nidapark Ataşehir'de yüzde 40 peşin 36 ay vade avantajı!

projeye sor



Geri Dön