27 / 04 / 2024

Tahincioğlu'ndan ev aldıran kampanya! Nidapark Çankaya'da 270 bin TL, Nidapark Ataşehir'de 400 bin TL' peşinatla!

Tahincioğlu'ndan ev aldıran kampanya! Nidapark Çankaya'da 270 bin TL, Nidapark Ataşehir'de 400 bin TL' peşinatla!

Tahincioğlu Gayrimenkul iki yeni projesinde yeni bir kampanya başlattı. Söz konusu kampanya kapsamında Nidapark Çankaya projesinden 270 bin TL, Nidapark Ataşehir projesinden ise 400 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 



Yeni yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Tahincioğlu Gayrimenkul iki yeni projesinde yeni bir kampanya başlattı. Söz konusu kampanya kapsamında Nidapark Çankaya projesinden 270 bin TL, Nidapark Ataşehir projesinden ise 400 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Düşük peşinatların dikkat çektiği kampanyada ayrıca 1,99 faizle  48 ay vade imkanı da sunuluyor. 

NİDAPARK ATAŞEHİR'DE YENİ ETAP SATIŞA ÇIKMIŞTI


Yeni kampanyasıyla dikkat çeken Nidapark Ataşehir projesi İstanbul Ataşehir’de yükseliyor. Yeni etap satışlarının geçtiğimi Ocak ayında başladığı Nidapark Ataşehir projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. 

Tahincioğlu Nidapark Ataşehir projesi yatay mimari anlayışıyla dikkat çekerken, projede minimum 3 maksimum 7 katlı bloklar yer alıyor. 

233 bağımsız bölüme yer verilen Nidapark Ataşehir'de Topaz, İnci ve Safir olacak şekilde 3 etap mevcut. 

400 bin TL peşinatla konut sahibi olunabilen Nidapark Ataşehir projesinde büyük balkonlar, geniş teras alanları, gökyüzü pencereleri ve müstakil bahçeler mevcut. Söz konusu projede ayrıca konutların dışında 28 adet ticari ünite de de mevcut.

Tahincioğlu ndan ev aldıran kampanya! Nidapark Çankaya da 270 bin TL, Nidapark Ataşehir de 400 bin TL peşinatla!

EN YENİ PROJE NİDAPARK ÇANKAYA

Tahincoğlu Gayrimenkul'un en yeni projesi olan Nidapark Çankaya projesinden 270 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Nidapark Ataşehir projesinde olduğu gibi1,99 faizle 48 ay vade imkanı da sunulan projede 204 konut yer alıyor. 

Satışların geçtiğimiz aylarda başladığı Nidapark Çankaya projesinde yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Lokasyonuyla dikkat çeken Nidapark Çankaya projesi Dikmen Vadisi’nin tamamlanan ilk etabıyla planlanan 2. etabı arasında bulunuyor. 38 bin metrekare inşaat alanına sahip projede konutların dışında ticari alanlar da bulunuyor. 

Düşük peşinat oranıyla dikkat çeken Nidapark Çankaya projesinde; Yüzme havuzu, spor salonu, çocuk oyun alanı, güneşlenme terası, stüdyo, açık hava sosyal tesis alanı ve yürüyüş yolları mevcut.

Web: https://www.tahincioglu.com/

 

Tüm kira sorunları iki satırlık yasal düzenlemeyle çözülebilir! İşte o öneri...

Yüzde 25 zam sınırı bittiğinde kira zamları ne kadar olacak? Kiracılar ve ev sahipleri dikkat!

Ege Yapı Ormanyaka'da 2023 fiyatlarıyla 48 ay vade imkanı!


Geri Dön