27 / 04 / 2024

Tahincioğlu'ndan 'EVSANE' kampanya: Tüm projelerde yüzde 25 indirim fırsatı başladı!

Tahincioğlu'ndan 'EVSANE' kampanya: Tüm projelerde yüzde 25 indirim fırsatı başladı!

Sektörün lider firmalarından Tahincioğlu Gayrimenkul, tüm projelerinde kasım ayı boyunca geçerli, ‘EFSANE Değil EVSANE’ indirim kampanyasını başlattı. 



Tahincioğlu Gayrimenkul, tüm projelerinde kasım ayı boyunca geçerli, ‘EFSANE Değil EVSANE’ indirim kampanyasını başlattı. Bu çok özel kampanya Nidapark Çankaya, Nidapark Çengelköy, Nidapark Ataşehir, Nidapark İstinye, Nidapark Gündoğan ve Nidapark Küçükyalı Palladium Cadde Alışveriş Sokağı Mağazaları’nda geçerli olacak. 

TÜM PROJELERDE YÜZDE 25 İNDİRİM FIRSATI!

Tahincioğlu tarafından başlatılan kampanya kapsamında peşin ödemelerde yüzde 25 indirim, vadeli alımlarda ise 1 milyon TL’ye varan indirim ve 36 ay için 1,59 vade ile ev, ofis veya mağaza sahibi olma imkanı sunuluyor.

''EVSANE'' KAMPANYA BAŞLADI!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, sektörde krediye erişimin zor olduğu bir dönemden geçildiğini söyleyerek, kasım ayı indirimlerini sektöre taşıdıklarını açıkladı.

Özcan Tahincioğlu, ''Artan fiyatlarla birlikte tüketicinin konuta erişilebilirliği tarafında ciddi bir sıkıntı olduğunu görüyoruz. Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen geçmişe baktığımızda gayrimenkulün en güvenli yatırım aracı olduğunu ve diğer yatırım araçlarına göre daha çok daha fazla kazandırdığını çok defa tecrübe ettik. Tüm bunları dikkate alarak biz de Tahincioğlu Gayrimenkul olarak, tüketicinin erişimini kolaylaştırmak adına Kasım ayı indirimlerini sektörümüze taşıyarak, ev sahibi olmak isteyenlere cazip bir kampanya sunuyoruz.'' dedi. 

1 MİLYON 785 BİN LİRADAN BAŞLAYAN FİYATLAR

Tahincioğlu, yaptıkları yüzde 25 oranındaki peşin indirimin önemli bir iskonto olduğunu belirterek, bu kampanyada en uygun olanın Nidapark Küçükyalı Palladium Alışveriş Sokağı’nda yer alan 1 milyon 785 bin TL değerindeki mağaza olduğunu belirtti.

NİDAPARK ÇANKAYA İLE DİKMEN VADİSİNE KOMŞU OLUN!

Nidapark Çankaya projesi,  Dikmen Vadisi’nin tamamlanan ilk etabıyla planlanan ikinci etabı arasında yer alıyor. Yaklaşık 38 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Nidapark Çankaya’da; 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4,5+1 ve ticari üniteler olmak üzere 206 adet bağımsız bölüm bulunuyor.

Dikmen Vadisi manzaralı projenin sosyal donatı alanlarında ise havuz, spor salonu, güneşlenme terası, stüdyo, çocuk oyun alanı, açık hava sosyal tesis alanı ve yürüyüş yolları bulunuyor. 700 bin metrekare alana yayılan Dikmen Vadisi’nin içinde deprem güvenliği artırılmış bir şekilde geliştirilen Nidapark Çankaya, bulunduğu konum itibariyle her gün toprağa basma, tabiatın sunduklarını yeniden keşfetme, koşma, spor yapma, dinlenme gibi olanaklara sahip.

Turan Güneş Bulvarı’na 2, 1071 Malazgirt Bulvarı’na 6, Atakule’ye 7, Panora AVM’ye 8 dakika mesafede bulunan
Nidapark Çankaya; 29 Mayıs Devlet Hastanesi’ne 8, Eymir Gölü’ne 15, Kuğulu Park’a ise 14 dakika uzaklıkta
bulunuyor.

Tahincioğlu ndan EVSANE kampanya: Tüm projelerde yüzde 25 indirim fırsatı başladı!

ÇOK GÜVENLİ PROJE: NİDAPARK ATAŞEHİR!

Ataşehir zemini itibariyle uzmanlar tarafından İstanbul’un en sağlam bölgelerinden biri olarak gösteriliyor. Ataşehir’de ‘şehrin pozitif enerjisi’ sloganıyla inşa edilen Nidapark Ataşehir’in ön satış döneminde satışta olan etapların yüzde 50’si satıldı.

Projede Safir, Topaz ve İnci etabında toplam 233 bağımsız bölüm yer alıyor. Nidapark Ataşehir’in geniş teras alanları, her daireye ait büyük balkonları, üst katlarında yer alan gökyüzü pencereleri, 6 metre yüksek tavanlı galerili loft daireleri ve müstakil bahçeleri ile dikkat çeken proje, az katlı mimarisi ile bölgenin en güvenli yapılarından biri olacak. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere dört farklı daire seçeneği sunan proje minimum 3 maksimum 7 katlı blokların yer aldığı az katlı mimariye sahip.

İstanbul Finans Merkezi’ne yakın konumda yükselen Nidapark Ataşehir, merkezi konumu,  Marmaray  ve üç farklı metro hattına olan yakınlığı, yanı başında yer alan İçerenköy metro durağı, alternatif bağlantı yolları ve boğaz köprülerine yakın mesafesi ile dikkatleri üzerine çekiyor.

NİDAPARK GÜNDOĞAN SUNSET ÖN SATIŞTA!

Nidapark Gündoğan Sunset'te ön satışlar başladı. Proje, suit villa ve flat villalardan oluşuyor. Projede suit villalar 1+1, 2+1 ve 3.5+1, flatvillalar ise 3.5+1 olarak tasarlandı.

Müstakil yaşam konforu sunan özel havuzlu ve bahçeli flat villalarıyla, beyaz eşyalı mobilyalı ve dekorasyonlu iç mimarisiyle, lüks restoran, kafe, spa merkezi ve Premium otel hizmetleriyle Nidapark Gündoğan Sunset otel konforunda bir hayat sunuyor.

Nidapark Gündoğan Sunset’te metrekare aralıkları yaklaşık 50 - 156 arasında değişkenlik gösteriyor ve fiyatlar 380 bin dolardan başlıyor.

Gündoğan merkeze 2,3 km, Yalıkavak Marina’ya 8 km, Midtown AVM’ye 15 km mesafede yükselen projenin zengin sosyal alanlarında açık yüzme havuzu,güneşlenme terasları, restoran, havuz bar, fitnes center ve SPA bulunuyor. 50 bin komşu, 1.5 milyon potansiyel müşteriye sahip mağazalar satışa çıktı.

Tahincioğlu ndan EVSANE kampanya: Tüm projelerde yüzde 25 indirim fırsatı başladı!

PALLADİUM CADDE ALIŞVERİŞ SOKAĞI MAĞAZALARI SATIŞA ÇIKTI!

Anadolu Yakası’nın en büyük karma kullanımlı projelerinden biri olan ve Emlak Konut GYO ile birlikte hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı içerisinde yer alan alışveriş caddesi konseptinde geliştirilen, günlük iş ve ev güzergâhında tüm ihtiyaçlara cevap veren Palladium Cadde Alışveriş Sokağı mağazaları satışa çıktı.

Özellikle kira geliri elde etmek isteyen yatırımcılar ve büyümek isteyen işletmeler için büyük bir fırsat sunan Palladium Cadde Alışveriş Sokağı mağazaları 50 bin komşuya, çevresiyle birlikte 1.5 milyon potansiyel müşteriye sahip. Ayrıca, E-5 Karayolu’na ve metroya direkt bağlantısı olan proje, hem yaşayanlara hem de çevre sakinlerine ulaşımda büyük kolaylık sağlıyor.

NİDAPARK ÇENGELKÖY'DE SON 15 DAİRE FIRSATI!

Çengelköy’ün merkezinde, az katlı ve yatay mimari ile bölgenin dokusuna uygun olarak tasarlanan Nidapark
Çengelköy projesinde son 15 dairenin satışları devam ediyor. Sosyal donatıları arasında açık ve kapalı havuz, sauna, buhar odası, kafe, çocuk oyun alanı ve yürüyüş parkurları bulunan proje, aynı zamanda Çengelköy merkeze yaklaşık 5 dakikalık mesafede hayatın tam merkezinde yer alıyor.

İSTİNYE KORU MANZARALI: NİDAPARK İSTİNYE!

Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçen Nidapark İstinye; Panorama, Vadi ve Koru olarak adlandırılan 3 ayrı etaptan oluşuyor. Her etapta kendine ait sosyal tesislerin bulunduğu proje bahçe üzerine 4 ve 5 katlı olarak
tasarlanan bloklar, 2+1’den 5+2’ye uzanan konut seçenekleri yer alıyor.

İstinye Koyu manzarasına hâkim bir konumu ve az katlı mimari konseptte tasarlanan Nidapark İstinye Projesi, ev
sahiplerine bahçe katları, ara katlar ve çatı katlarındaki ünitelerle her katında farklı yaşam alternatifleri sunuyor.

Bahçe kullanım imkanı sunan bahçe katları dubleks veya simpleks olmak üzere iki farklı ünite tipinden oluşuyor.
Nidapark İstinye projesi sosyal tesislerinde, kafe, çocuk oyun alanları, ücretsiz eğitmen eşliğinde fitness, özel stüdyo odaları, kapalı ve açık havuz, kuaför, market, özel yemek salonları, TV odaları, sinema salonu, oyun ve aktivite odaları bulunuyor.

Yürüyüş parkurları ve spor sahalarının yer aldığı projede, yakın noktalara shuttle ile ulaşım imkânı da sağlanıyor. Projede ayrıca elektrikli araç şarj istasyonu, ücretsiz teknik destek servisi, özel kiralanabilir depo alanları ve aplikasyon aracılığıyla hizmetler sunuluyor. Nidapark İstinye, İstinye Koyu manzarasına hâkim bir konumda yer alıyor.

Palladium Alışveriş Sokağı Mağazaları Satışta! Yüzde 10 taksitli peşinat, 36 Ay 1,59 vade farkı!

Az katlı yepyeni bir proje: Nidapark Ataşehir'de konut fiyatları ne kadar?

Tahincioğlu’ndan 12,5 milyar TL'lik dev yatırım! Cumhuriyetin 100. yılında 5 yeni proje için düğmeye bastı!

Geri Dön