Altın & Gümüş

Tahminleri tek tek tutan İslam Memiş altın için ilk kez böyle uyardı! Bunu yapmayan ziyan olur! Hemen açıklamaya bakın!

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra altın ve dolar kuruna ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı... Ünlü ekonomist, Ağustos ayı içerisinde kademeli olarak alım fırsatı önerirken altın ve dolar için rakam verdi

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra altın ve dolar kuruna ilişkin çok önemli açıklamalar yaptı. 

Ünlü ekonomist, Ağustos ayı içerisinde kademeli olarak alım fırsatı önerirken altın ve dolar için rakam verdi.

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken İslam Memiş, altın ve doların fırlayacağı tarihleri de açıkladı. Altın için 1450 lira olacak iddiasına devam eden İslam Memiş, küçük yatırımcıları da uyardı.

İşte İslam Memiş'in konuyla ilgili o açıklamaları...

Medyatava'da yer alan habere göre, Temmuz 2022 enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra para piyasaları ve borsada enteresan bazı gelişmeler yaşandı. Aktarılan detaylara göre, Borsa enflasyonun 20 yılın zirvesinde geldiği gün, yükselişe geçti ve şaşırttı.

Altın ve dolar fiyatları da rekor enflasyona tepkisiz kaldı. Yaptığı tahminlerle dikkat çeken  Para ve piyasa uzmanı İslam Memiş ortadaki 'garip' tabloyu yorumladı ve 'dolar patlayacak' uyarısı yaptı. İşte altın ve dolardaki son durum ve piyasa kahini olarak bilinen İslam Memiş'ten gelen bomba değerlendirme...

Rekor kıran enflasyon sonrası dolar ve altın fiyatları için para ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten son dakika kehanetleri geldi. Daha önce doların çöküşünü tahmin eden İslam Memiş, altın ve dolar alacaklara önemli uyarılar yaptı. 

Yaptığı açıklamada yüzde 61’in üzerinde bir enflasyon rakamı açıklandığını fakat halkın hissettiği enflasyon yüzde 120’den fazla olduğunu kaydeden İslam Memiş, zaten bununda çok net hissedildiğini kaydetti.

Yaptığı açıklamada enflasyonla mücadele edebilmek için zihniyetin tamamen değişmesi gerektiğini kaydeden İslam Memiş, politikaların tamamen değişmesi gerektiğine değindi.… Her geçen gün kan kaybetmeye devam edildiğini söyleyen İslam Memiş, "Önceden yiyeceğimiz gıdaları kilo kilo alıyorduk, artık mecburiyet karşılığında gram gram almak zorunda kalacağız…" dedi.

Fena patlar

Yaptığı açıklamada bunların üzücü şeyler olduğunu ama şunun iyi bilinmesi gerektiğini söyleyerek, "Enflasyon rakamları artmaya devam edecek…Günün birinde patladığında fena patlar… " dedi. Yaptığı açıklamada tarım politikaları ve enflasyon politikaları konusunda hiç iyimser olmadığını söyleyen İslam Memiş, "Yüzde 61 enflasyon açıklandığı gün Borsa Istanbul’da yükseliş gördük… Peşinen söyleyeyim bu sağlıklı bir yükseliş değil… Neden yükseldi bilmiyoruz…" dedi.

Bunu yapmayan ziyan  olur

Yaptığı açıklamada gram altın fiyatı 980-1000 lira aralığına sıkıştığını dile getiren İslam Memiş,  980 lira seviyesinin altında alım yapanın yaptığını,  yapamayanın kesinlikle çok büyük ziyan içinde olacağını söyledi. İslam Memiş eylül ayında çok büyük bir fırtınaya hazır olmak gerektiğini söyleyerek, "Küresel piyasalarda ciddi bir anlamda daralma ve FED beklentileri nedeniyle çarşı pazar karışacaktır…" dedi.

Altın fiyatlarında son durum! Hareketlilik şaşırttı! İşte detaylar!

Analistler yatırımcılara böyle seslendi: Altında engel kalkıyor, turboları hazırlayın

Altın 1 ay sonra o rakamı görecek! Tahminleri bir bir tutan İslam Memiş'ten flaş açıklama! Altını olanlar hemen bakın!