28 / 04 / 2024

Tahtakale döviz fiyatları ile resmi kur arası sert açıldı!

Tahtakale döviz fiyatları ile resmi kur arası sert açıldı!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan Dolar/TL kuru son günlerde tarihi rekorunu kırarken Tahtakale döviz fiyatları ile resmi kur arası da sert açıldı. İşte Ekonomist Cihat Çiçek'in konu ile ilgili paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...



Yatırımcılar tarafından en çok tercih edilen yatırım araçları arasında yer alan Dolar/TL kuru son günlerde tarihi rekorunu kırdı.

Yükselişe geçen dolar kuru milyonlarca yatırımcının da gündeminde yer alırken Ekonomist Cihat Çiçek resmi sosyal medya hesabı https://twitter.com/turc35 üzerinden yaptığı paylaşımda Tahtakale döviz fiyatları ile resmi kur arasının sert açılmaya başladığını söyledi. 

Cihat Çiçek paylaşımında dolar kurunun resmi olarak 30.99 TL yani 31'in milim altında olduğunu belirterek, Tahtakale'de 31.25 TL olduğunu kaydetti.

Cihat Çiçek'in paylaşımı şu şekilde:

Tahtakale döviz fiyatları ile resmi kur arası sert açılmaya başladı. Resmi hala 30.99 TL, 31'in milim altında, Tahtakale'de 31.25.

Bu altın fiyatlarında kuyumcunun size satış fiyatlarını gram 2 bin 111 TL'ye çıkartıyor şu dakikalarda. Kuyumcular sizden 2 bin 105 gibi alıyor.

Peki vatandaşlar bu konu ile ilgili ne düşünüyor? İşte Cihat Çiçek'in o paylaşımına gelen yorumlar...

Selçuk Geçer dolarda büyük fırtınanın tarihini açıkladı: 70 TL’ye çıkacak!

Emlak Konut GYO Göktürk 1. Etap'ın değeri belli 4 milyar TL'yi aştı! 

En çok tercih edilen tasarruf aracı yastık altı altın oldu


Geri Dön