Ekonomi

Taksi ücretlerine yüzde 50 zam!

Zam haberleri yurdun dört bir yanından geliyor. Bu defada taksi ücretlerine, yüzde 50 zam yapıldı. İşte detaylar!Geçtiğimiz sene 25 lira olan taksi ücretleri yüzde 50 zam uygulandı

Bursa’da taksi tarifelerine zam yapıldı. Geçtiğimiz sene 25 lira olan taksi ücretleri yüzde 50 zam uygulandı. İşte ayrıntılar…

Bursa’da geçtiğimiz sene 25 TL olan taksi ücretlerine yüzde 50 zam geldi. Yeni zamlı fiyat hali ile taksilerde indibindi 37 TL, kilometre ücreti 9 TL’den 12 TL’ye çıktı. Açılış fiyatı da 10 liradan 13 liraya çıktı.

Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, taksi tarifelerine zam uygulandığını belirtti. Yapılan açıklamada taksilerdeki yeni ücret tarifesi de vatandaşlar için duyuruldu. Bursa’da 10 TL olan taksi açılış fiyatı 13 TL’ye yükseldi. Kilometre başına 9 TL olan taksimetre fiyatı ise 3 lira zam uygulanarak, 12 TL olurken, indibindi ücreti de 25 TL’den yüzde 50 zamla 37 liraya çıktı.

Kurban Bayramı'ndan önce otobüs  biletlerine zam! İşte detaylar...

Kurban Bayramı öncesi ek sefer otobüs biletlerine dev zam geldi!

Akaryakıt fiyatlarına gelen dolar kuru zammı otobüs firmalarının başlatmış olduğu ek sefer bilet fiyatlarına da sirayet etti.  İstanbul’dan Tekirdağ’a giden bir otobüs 150 ile 180 TL’den başlıyor; İstanbul- Kocaeli güzergahı için satılan biletler de 130 TL’den başlayarak, 200 TL’ye çıkıyor. İstanbul-İzmir 350 liradan başlayıp 600 liraya çıkarken; İstanbul- Ankara 200 ile 370 TL aralığında bulunuyor. İstanbul-Artvin 750 ile 800 TL aralığında değişiyor.

25 saati geçen İstanbul, Van güzergahı için satılan otobüs biletleri de ek sefer zammı ile birlikte 1000 TL’yi buldu. Bu biletler 750 liradan başlayarak, 1000 liraya kadar çıkıyor.

Dİğer yandan TOF Genel Başkanı Yıldırım, ek sefer biletlerine yapılan zammın hem ek seferlerin tek yön yapılacak olmasından hem de ek sefere çıkacak araçların turizm sektöründen yüksek bedeller ile kiralanıyor olmasından kaynaklandığını da ifade etti.

İstanbulkartı olanlara müjde! Yetersiz bakiye ile yolculuk yapma devri başlayacak!

FED kararı açıklandı!

Altını olanlara İslam Memiş’ten uyarı! Hemen bunu yapın!