30 / 04 / 2024

Tam Gayrimenkul, sektörde liderlik rolünü üstlenmeye hazır

Tam Gayrimenkul, sektörde liderlik rolünü üstlenmeye hazır

Tam Gayrimenkul, sektörde hizmet ve servisleri ile hem kalite hem de performans açısından liderlik rolünü üstlenmeye hazır



Türkiye'de gayrimenkul yatırımcı ve kullanıcılarına hizmet sağlanan gayrimenkul yönetim sektöründe yer alan Tam Gayrimenkul, sektörde hizmet ve servisleri ile hem kalite hem de performans açısından liderlik rolünü üstlenmeye hazır. Tam, aynı zamanda sektördeki tüm servis sağlayıcı organizasyon ve kurumsal çözüm ortaklakları ile ortak bir sektörel vizyon oluşturmaya aday. TAM, "Profesyonel Bina, Tesis ve Mülk Yönetimi" alanlarında Avrupa standartlarını süratle Türkiye'deki projelere de kazandırmayı misyon ediniyor.

TAM, profesyonel entegre tesis ve mülk yönetimi, konut, toplu konut ve siteler ile tüm ticari tesislerde; ihtiyaç odaklı, verimlilik doğuran, eksiksiz, yüksek kalite standartlarında yönetim ve işletmecilik hizmetlerini planlar, geliştiriyor ve uyguluyor.

Yaşam alanları için her gün daha iyiyi, daha yüksek standart ve konfor şartlarında ve minimum maliyetler ile yaşatacak olan TAM, dünya üzerinde gerçekleştirilen en iyi tesis yönetim uygulamalarını en doğru şekilde Türkiye'ye taşıyor.

TAM Gayrimenkul Yönetim Mülk Yönetimi alanında; yatrımcı ve mülk sahipleri için sürekli değer artışı, kesintisiz kazanç ve istikrarlı yatırım performansı doğuran, piyasa gerçekleriyle uyumlu, güven odaklı ve mükemmeliyetçi hizmetlere sahip bulunuyor.

TAM, sahip olduğu bilgi birikimi, sektörel tecrübe, modern teknoloji ve sürekli gelişen insan kaynakları sayesinde, hem gayrimenkul yatırımcıları hem de kullanıcılar için maksimum artı değer doğuran uygun maliyetli çözümlere sahiptir.

TAM'ın kurunmsal altyapısını oluşturan unsurlar; kesintisiz iyileştirme, kurumsallık ilkelerine uyum, toplam kalite ve her uygulama adımında disiplinli ekip çalışması ile teknolojidir.TAM, geçmişte elde ettiği kazanımları, saygınlık ve gücünü koruyup her geçen gün arttırmak için olarak insan ve bilgi kaynaklarına yatırım yapmaktadır.


Geri Dön