Kim Kimdir?

Tamer Ghazaleh kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Odea Bank A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tamer Ghazaleh kimdir? Kaç yaşında? Tamer Ghazaleh daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?  Tamer Ghazaleh'in eğitim hayatı nasıldı?Tamer Ghazaleh Bank Audi Grubu’na 2004 senesinde Finans ve Yönetim Birimlerinden mesul olmak üzere Ürdün Şubelerine CFO olarak dahil olmuştur

Ürdün Üniversitesi’nde Muhasebe sahasında lisans alan(1998) bulunan Tamer Ghazaleh, aynı zamanda Harvard Business School'da Üst Düzey Yönetici  Programı (2009) ve İleri Düzey Yönetim Programı’na (2019) dahil olmuştur.

Tamer Ghazaleh Bank Audi Grubu’na 2004 senesinde Finans ve Yönetim Birimlerinden mesul olmak üzere Ürdün Şubelerine CFO olarak dahil olmuştur. Mart 2006’da Ghazaleh, Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak Bank Audi sae’ye (Mısır) geçmiş ve burada bankanın icraatlarının Mısır’da daha da genişlemesine ve bankanın kuvetli finansal şartlarının oluşturulmasına ciddi destekte bulunmuştur. Sonrasında ise, Haziran 2014’te Beyrut’taki Genel Müdürlük alanında Grubun Finanstan mesul Genel Müdür Vekili, Mart 2015 senesinde ise Grubun Finanstan mesul Genel Müdürü olarak getirilmiş ve Temmuz 2020’de ise Grup Genel Müdür Vekilliğine terfi etmiştir.

Bank Audi Grubu bünyesindeki kariyeri süresince Ghazaleh, Banka’yı finansal yönetim ve raporlama sahalarında uluslararası finansal yönetim için en iyi uygulamalara adapte olmak ve gelişen Uluslararası Finansal Raporlama Standartlarına bağlı kalmak için, kâfi insan kaynağının seferber edilmesi ve gelişmiş entegre bilgi teknolojilerinin kullanılması kanalıyla Banka’nın gelişmesi ve karmaşık gereksinimlere ve büyüme planlarına uyum 
sağlaması hususlarında Banka’nın finansal yönetimine ciddi destek sunmuştur.

Kendisi, hâlihazırda, Bank Audi iştiraklerinden kimilerininYönetim Kurulu Üyesi durumundadır ve Banka’nın Grup İcra Komitesi Eş Başkanı olarak Banka’nın stratejik ve günlük yönetimi hususunda Grup CEO’ya destek olma vazifesinin yerine getirmektedir.

Bank Audi Grubu’na katılmadan önce Ghazaleh, uluslararası firmalarda türlü vazifelerde bulunmuş ve Deloitte and Touche M.E.  (Ürdün ve Birleşik Arap Emirlikleri)’de üç sene iş yapmıştır 2001 senesinde Standard Chartered Bank’a dahil olarak2002 senesinden itibaren CFO ve 2004 senesine kadar da İcra, Risk ve APKO Komiteleri’nin Üyeliği yaparak vazife almıştır. Kasım 2020 itibarıyla Odea Bank A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak atanmıştır.